Cikkek

Kultúr klub – Cluedó ura legyen veled és a vérfarkasokkal!

Don Roberto, Hálózatunk ura és parancsolója sok szeretettel meghív mindenkit nagyszabású születésnapi rendezvényére 2013. október 31-re Hűvösvölgybe. Az ünnepség 15.00-kor kezdődik és előreláthatólag 17.30-ig tart. A rendezvény programja különböző érdekes játékokból és születésnapi köszöntésből áll.
Fegyvert, szúróvágó eszközt, kanalat és egyéb gyilkos tárgyakat hozni TILOS, mivel a Don nagyon fél attól, hogy az ellenségei megölik.
Jelszó a meghívottaknak: „Cluedó ura legyen veled és a vérfarkasokkal!”

Szeretsz társasozni? Szereted a nyomozós sorozatokat? Még nem tudod, mikor találkozz az őszi szünetben a csoporttársaiddal, barátaiddal? Ha ezek közül egyik is igaz rád,  akkor a Kultúr Klub első alkalmát neked találták ki!

Cluedo
Cluedo

Ezennel egy fergeteges csütörtök délutánra hívunk meg egy hatalmas kalandra a Gyermekvasutas Otthonba! Indul a nyomozás, ugyanis nem akármilyen esemény után kutatunk majd együtt! Egy izgalmas CLUEDOkeretében kiderül, hogy

KI?

HOL?

MIVEL?

gyilkolt. Élőben, real time 4 Dimenziós játékban játszhattok, ahol csak az számít, te mit tudsz a történtekről!  Próbáljátok ki magatokat a legextrémebb helyzetekben 3 fős csapatokban, a játéktáblán és a valóságban is versengve a többiekkel! Oldjátok meg együtt a rejtélyt!

A (remélhetőleg) sikeres nyomozás után sincs vége a mókának, mert újabb kaland következik! Egy  körben ülve, saját gyilkosaink után kutatunk majd, egy VÉRFARKAS játék keretei között. Vajon véresen végződik ez a csütörtök délután? Vagy győznek az ártatlanok? Netán a szerelmesekre ragyog a szerencse csillaga?

Szerettel várunk mindenkit aki ismeri, vagy épp nem ismeri ezeket a játékokat! 🙂

[box_info]Találkozzunk október 31-én 15.00-kor Gyermekvasutas Otthonban, ahol mindenre fény derül! Gyertek! [/box_info]

Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .