Szakmai

DELTA KLUB 2014. 04. 05. – SZOLNOK

Delta Plakát
Delta Plakát

Elmarad!

Elmarad a szolniki Delta

Eljött az évnek azon időszaka, melyet minden ifjú gyermekvasutas annyira várt, hogy azt még vasutas szakszavakkal sem lehet kifejezni. 2013/14 zord, kemény, fagyos telén sok mindennel megküzdöttünk, legyen szó balesetről, kocsikról, vonatbefolyásoló-rendszerről, bármiről. Ám a drága jó földanya idén sem tagadta meg tőlünk a híres-neves „tavaszt”, s neki köszönhetően ismét a helyszínen tudnak nyomozni a DK (Delta Klub) tagjai.

„Na de hova lehet menni?”-szól az ősi székely közmondás, hiszen Budapest környékén annyi helyet kivégeztünk már, hogy párja sincs e világon. Éppen ezért meghirdetjük az „Előzd meg a szolnoki zónázót” című futóversenyt! Nevezni Szepes Viktornál lehet, a futóverseny részvételi díja 500 forint, ebből kapsz pólót, illetve a győztesek jutalmat!

ÁM, AKI RÉSZT VESZ A DELTA KLUBON, EZT A TÁVOT (100 KM) VONATTAL TELJESÍTHETI! Kihagyhatatlan ajánlat! Egyrészt azért, mert nem szakad le a lábad, és nem szenvedsz maradandó sérüléseket, másrészt pedig azért, mert Szolnokra érve nem kell beérned a lihegéssel, hanem brutálisan izgalmas dolgok megnézésével múlathatod az időt.

Na jó, kezdjük elölről! Szóval kissé elszakadunk a „Budapest és agglomerációja” mozgalomtól, és egészen Szolnokig repülünk az első 2014-es „kinti” Deltán. Jász-Nagykun-Szolnok megye székhelye futballkultúráját tekintve nem is, ám vasúti szempontból inkább csalogató lehet egy ifjú gyerekvasutasnak, elvégre számos vasútvonal kezdő- és végpontja, s ezen kívül is igen komoly munka folyik itt nap mint nap. Először is betekintést nyerünk a Járműjavító-üzembe. Ki tudja, hogy mivel foglalkoznak az ott dolgozó emberek? A válasz nagyon nehéz, ahhoz, hogy megtudd nincs más dolgod, mint elolvasni mi is ennek a helynek a neve. Ezután egy titokzatosabb helyszín fog következni, hiszen a Pagodába látogatunk el, aki már volt Szolnokon az biztos, hogy látta azt a nagy tornyot. Csakhogy kívülről! Mi pedig bekukkantunk a kulisszák mögé, melynek fénypontja a forgalmi iroda lesz. A végső állomás pedig a gurítódomb, innen indul majd vissza a versenyünk a Keleti pályaudvarra.

Hopp, nagyon fontos infó jön: A programra előzetesen kéne jelentkezned április 3-ig a nevelőtanároknál!

Hopp megint: A programra hozz magaddal ebédet, ha van BKSZ-bérleted, akkor 1680, ha nincs akkor 1860 forintot!

A DELTA időpontja pedig a reklám után kiderül!

*REKLÁM ELEJE*­

DELTA KLUB 2014.04.05.-ÉN SZOLNOKON! GYERE EL TE IS! 

*REKLÁM VÉGE*

Tehát a program időpontja 2014.04.05. és 7:45-kor találkozunk a Keleti pályaudvaron a kijelző alatt!

Visszaérkezünk ugyanide 17:50-re

És akkor búcsúzásképp még egyszer a legfontosabb infók: 2014.04.05. SZOLNOK, előjelentkezés a nevelőknél április 3-ig, uzsitebédettízóraitbármimáskaját hozz otthonról, BKSZ bérlet, és 1680/1860 forint!

Delta Klub on Tour Szolnok idd magadba te is a tudást!

Plakát

Faragó István

1 hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .