Cikkek

Karácsonyfadísz egyedi módra

Közeledik a karácsony, és nincs ötleted, mivel dobd föl a lakást? Most adunk egy jó tippet, amellyel tuti sikered lesz! Olvasd végig a cikket, hogy megtudd, hogyan lehet nagyon egyszerűen szép karácsonyfadíszt készíteni!

Az elkészítéshez könnyen beszerezhető dolgokra lesz szükséged. Készíts elő egy hungarocellgolyót, szép mintájú díszzsinórt, ragasztót és néhány gombostűt! A díszed bármilyen színű zsinórból lehet, érdemes előtte azonban átgondolni, mi illik igazán a lakásba.

kari2

Első lépésként fogd meg a hungarocellgolyót és egy gombostű segítségével tűzd rá a zsinór egyik végét! Azt a felét a golyónak, ahová a zsinórt rögzítetted, kend be ragasztóval! A másik felét egyelőre hagyd úgy, ahogy van – ha azt is bekennéd, csak megszáradna rajta a ragasztó.

Ha ez megvan, kezdd el lassan, szorosan feltekerni a zsinórt a gömbre! Menet közben úgy használd a ragasztót, hogy a díszzsinór mindenhol egyformán odaragadjon!

kari3

Amint végeztél a feltekeréssel, ne felejtsd el rögzíteni egy gombostűvel a zsinór másik végét is! Pár perccel később, ha a ragasztó biztosan megszáradt, akár ki is húzhatod a gombostűket, ám a biztosabb tartás miatt én inkább bennehagynám, hiszen alig látszódnak. Így egy szép, színes gömböt fogsz kapni, amiből egy zsinór lóg ki. Ezt nehogy levágd! Készíts rá egy hurkot, amivel fel tudod akasztani a fára.

Ugye, hogy nem volt egy nagy ördöngösség? Hidd el, ennél kreatívabb fadíszt nem sok helyen találsz majd! Boldog karácsonyt!

kari4

Gerő Anna

iFi: IV. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .