Cikkek

Manka klub – Vitrin project

Vitrin
Vitrin

Engedd szabadjára fantáziád!

Akárki lehet alkotó, nem kell ahhoz tehetség. A tehetség csupán segít megalkotni egyes alkotásokat – jó, ha van, de nem szükséges.

Vagy legyél minimalista és alkotásaid biztos világsikert hoznak neked!letöltés

Amennyiben célod nem a világhírűvé válás, hanem csak a folyosóra való dekoráció és a hazaszállítható saját alkotásaid elkészítése, várunk szeretettel a Manka Klub alkalmain (de ha netán mégis érdekelne a már befutott alkotók közé kerülés, nálunk kipróbálhatod, van-e hozzá érzéked)!

A klubokon a hangulat garantáltan jó, már csak azért is, mert a hozott süteményekben található töménytelen cukor hatása a felpörgetés.

Tavaly közösen készítettük el a két mosdó közti krétás falat, idénre is tartogatunk számotokra olyan tevékenységeket, mellyel nyomot hagyhattok magatok után a folyosón.

Legközelebbi alkalmunk 2015. január 23-án lesz.

-Vitrin-project-

A Vitrin-project alkalmunkon mindenkinek megmutathatjátok kreativitásotokat. Kifesthetitek a vitrinek, akár a saját csoportotok vitrinjének az oldalát is – hogy milyenre, az már csak rajtatok múlik! Bárkit, aki ezentúl betér az Otthon folyosójára, az általatok elkészített színes vitrinek fogják fogadni, bennük a rólatok készült sok színes képpel!

Várunk Téged is!

Viki, Kriszti, Dóri, Szander, Noémi, Doki, Nati

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .