Cikkek Tanfolyam

Az 55. tanfolyam ifijei

Kedves (leendő) tanfolyamosok!

Az alábbiakban megtaláljátok a tanfolyamos ifivezetők bemutatkozásait. Az elkövetkezendő időszakban ők lesznek majd segítségetekre, legyen szó játékról, éneklésről vagy esetleg tanulásról. Ismerjétek meg őket![divider]

Haász Viki

[quote]
1377050_10201693365569722_2090764902_n
Viki

Sziasztok!

Haász Viki vagyok, a Corvinus Egyetemen tanulok gazdaságinformatikát, a vasúton pedig az 54. és az 55. tanfolyamnak leszek a csoportvezetője. Nagyon szeretem a kutyusokat és a kedvenc sportom a vízilabda. Attól függően, hogy milyen kedvem van, változik a szemem színe 🙂

[/quote][divider]

A osztály

Gerő Anna

[quote]
anna
Anna

Hali-gali!

Gerő Anna vagyok, az A osztály egyik ifivezetője. 15 éves múltam és jelenleg a Berzsenyi Dániel Gimnázium francia tagozatán koptatom az iskolapadot. A 49. tanfolyam után lettem gyerekvasutas és a XV. csoport tagja voltam 3 évig. Budapesten lakom a szüleimmel és három rosszcsont öcsémmel. Szeretek olvasni, utazgatni a nagyvilágban, gitározni, rajzolni. Ezenkívül élek-halok a Harry Potter filmekért és könyvekért, a pöttyös vagy csíkos ruhákért, na meg a Toffifee-ért. 😛

Ha bármi kérdésetek, kérésetek van, keressetek fel nyugodtan! Sok sikert a tanfolyamhoz, és a későbbi gyerekvasutas pályafutásotokhoz!

Millió meg egy puszi,

Anna

[/quote][divider]

Mali Bogi

[quote]
bogi
Bogi

Sziasztok!

Mali Bogi vagyok, az A osztály ifije, 15 éves, gimnáziumba járok. Szabadidőmben nagyon szeretek zenét hallgatni, rajzolni. Aikidózom, egy ideje tanulok vitorlázni és gitározni. Kedvenc színem a zöld és a kék, az állatok közül pedig a struccokat szeretem a legjobban. 🙂 Bármi problémád van, nagyon szívesen segítek neked. Eddig hatodik csoportos voltam, nagyon megszerettem a vasutas létet, remélem, te is így érzed majd!

[/quote][divider]

Gyurkó Zoli

[quote]
zoli
Zoli

Sziasztok!

Gyurkó Zoli vagyok, 15 éves. 10. osztályba járok és az A osztályban leszek ifi. A 45. tanfolyamot végeztem el, ezután a 11. csoportban voltam 4 évig pajtás. Imádom a Pöttyös Túró Rudit, és nagyon szeretek focizni, métázni, freelineozni. Az utóbbi két sportot majd idővel, vasutasként meg fogjátok ismerni. Sok sikert mindenkinek a tanfolyamhoz.

[/quote][divider]

B osztály

Szkupien Péter 

[quote]
szkupi
Peti

Sziasztok!

Szkupien Peti vagyok, 15 éves, tizedikes az Istvánban. Én még annak idején a 42. tanfolyammal lettem gyermekvasutas, majd a III. csoportban töltöttem el felejthetetlen éveket. Érdekelnek a vasúttal kapcsolatos dolgok, nyolcadikosként bejutottam a szakmai verseny döntőjébe, szóval nyugodtan kérdezzetek ilyen témákban! Egyébként szeretem az informatikát és a kék színt; imádom a szóvicceket, a rímeket és a meggyes sütit; továbbá a kenyérszeletnek jobban szeretem a tetejét az aljánál.

Sok sikert a tanfolyamhoz, forduljatok hozzánk bizalommal, a későbbiekre pedig legalább annyi élményt kívánok, mint amennyivel én gazdagodtam!

[/quote][divider]

Kindrusz Dóra

[quote]
dori
Dóri

Sziasztok! 🙂

Kindrusz Dóri vagyok, a B osztály ifije. Tavasszal múltam el 14 éves és jelenleg kilencedik osztályba járok. Idén lesz már az ötödik éve, hogy elkezdtem a tanfolyamot, mint most ti. Az időm nagy részét a vasúton töltöm, de a maradék szabadidőmben táncolni járok és szívesen sportolok. Nemrég kezdtem el gitározni tanulni és szeretek énekelni.

Sok sikert a tanfolyamon! Ha bármi kérdésetek van, nyugodtan forduljatok hozzánk bizalommal. 🙂

[/quote][divider]

Cardoso Franciska

[quote]
franci
Franci

Sziasztok skacok!

Franciska (Franci) vagyok. 2000. január 4-én születtem, Lisszabonban. Édesapám portugál. Jelenleg a Könyves Kálmán Gimnázium 9. D. osztályának tanulója vagyok. Imádom a baglyokat. Szeretek olvasni (több száz könyvet olvastam), énekelni, táncolni, színházba járni, utazgatni. Vidám, optimista egyéniség vagyok.

Mottóm: „A világ tele van gyönyörűséggel, csak rajtad múlik, hogy ráakadjál ezekre az örömökre, melyek lépten-nyomon eléd kerülnek. A szépség belülről fakad, az optimizmusból és az életbe vetett hitből.”

Ha bármilyen gondotok van, vagy csak szívesen beszélgetnétek valakivel, forduljatok hozzám bizalommal!

[/quote] [divider]

Molnár Levente

[quote]
levi
Levi

Sziasztok!

Levi vagyok, tanfolyamos ifi a B osztályban. Szerintem, amit tudni kell rólam az az, hogy áprilisban születtem a huszonegyedik napon. Itt lakom Budán és minden távol van tőlem a városban, mindenki csak vidékinek hív. A másik, hogy Bori az unokatesóm és mindenhol vele vagyok együtt, ha nélküle vagyok, az már fura.

[/quote][divider]

C osztály

Kis Krisztián 

[quote]
doki
Doki

Sziasztok!

A nevem Krisztián, de engem a vasúton mindenki csak Dokinak szólít. Újpesten járok iskolába egy spec. angol-olasz tizedikes osztályba. A Gyermekvasútra 2008 őszén kerültem, mint tanfolyamos pajtás, azóta töltöm itt boldogan a szabadidőmet. Hobbijaim közé tartozik az úszás, a futás, a csillagászat és természetesen a vasút is. A kutyákat, macskákat és egyéb háziállatokat csak távolról szeretem, viszont a pingvinek és a delfinek bármilyen mennyiségben jöhetnek. Remélem nektek is legalább annyi meseszép élményetek lesz a vasúton eltöltött idő alatt, mint nekem. Ha bármi kérdésetek vagy problémátok akadna, nyugodtan keressetek meg, ha tudok, segítek 🙂

[/quote][divider]

Torma Bori

[quote]
Bori
Bori

Sziasztok!

Torma Bori vagyok. Jómagam a 43. tanfolyammal jöttem fel, B osztályos voltam, ahogy a mostani tanfolyamon is az leszek, persze már nem gyerekként. (Molnár) Levi, a B osztály egyik ifije unokatesóm, szinte testvérem, ebből kifolyólag lehet minket sokat együtt látni. A szabadidőmben, lazításképp vagy egy könyvet, verseskötetet veszek elő (ami szinte kivétel nélkül megtalálható a táskámban), vagy pedig az épp aktuális sorozatom elé ülök le (ami szinte kivétel nélkül megtalálható a telefonomban). Mindkettőt nagyon szeretem csinálni, ahogy a fotózás, a művészet is közel áll hozzám. Ezek mellett kedvenceim közé tartozik az alvás, az ananászlé, a kakaó, a teák és a fahéj illata, a Harry Potter és a kutyák – bármilyen formában, méretben, mennyiségben. A születésnapom a nyár közepén van, amit mindig nagyon várok, különösen azért, mert az egyik kedvenc együttesem velem egy napon ünnepli a szülinapját! Nem hiába a zene, mert gitározni is nagyon szeretek.

Remélem, hogy Ti is legalább annyira megszeretitek a Gyermekvasutat, mint én tettem. Igyekszünk majd ebben minél előbbre vinni Benneteket!

Sok sikert kívánok!

Puszi/pacsi:

Bori

[/quote] [divider]

Illésy Máté

[quote]

Sziasztok!

imate
Máté

Az én nevem Máté és a C osztályban vagyok ifi. 14 éves vagyok, eddig az V. csoportnál töltöttem szebbnél szebb éveket. 9. osztályomat végzem a Babits Mihály Gimnáziumban. Nagyon szeretem a focit, de mivel játszani nem tudok, maradok a szurkolásnál. Kedvenc csapatom az angol Manchester City. A repülők a kedvenceim, úgyhogy, ha bármi repülős téma van, bármikor állok rendelkezésetekre! 9. éve tanulom az angolt, és egy középfokú nyelvvizsgával büszkélkedhetek, tehát az angolban is szívesen segítek. Ja, és nagyon szeretem a Csillagok Háborúját, minden mennyiségben!

Legyetek ügyesek és sok sikert!!

[/quote][divider]

D osztály

Vági Noémi

[quote]
noemi
Noémi

Sziasztok!

Vági Noémi vagyok, 15 éves. Négy éve vagyok vasutas. Ez lesz az ötödik évem, de már a D osztály egyik ifijeként. Az iskolában most kilencedikes vagyok. Sulin kívül táncolok, gitározok és futni is szoktam.

[/quote][divider]

Horváth Virág

[quote]
virag
Virág

Sziasztok! 🙂

Horváth Virág vagyok, 16 éves. 2008-ban a 42. tanfolyammal jöttem fel a vasútra. Az idei tavaszi tanfolyamon a D osztály egyik ifije leszek.

Van egy 12 éves húgom. Szabadidőmben szeretek kirándulni, a barátaimmal lenni, olvasni, nyelveket tanulni. 12 éve ritmikus gimnasztikázok, nagyon szeretek táncolni, a családommal lenni. Magamról röviden ennyit.

Várunk titeket sok szeretettel a tanfolyamon! 🙂

[/quote][divider]

Turóczky Gergő

[quote]
gergo
Gergő

Sziasztok!

Gergő vagyok, 16 éves és a D osztály ifije leszek. Jöhettek hozzám, ha valami szakmai problémátok van, vagy ha csak beszélgetni szeretnétek egy jót. Nagyon remélem, hogy jó hangulatban fogjuk eltölteni ezt a fél évet.

[/quote][divider]

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .