Cikkek

Manka klub 04. 10.

Akárki lehet alkotó, te sem vagy tehetségtelen. Benned is ott lapul valahol a mindenféle alkotóképesség.

Amennyiben célod nem a világhír elérése, hanem csak a folyosóra való dekoráció és a hazaszállítható saját alkotásaid elkészítése, várunk szeretettel a Manka Klub alkalmain (de ha netán mégis érdekelne a már befutott alkotók közé való kerülés, nálunk kipróbálhatod, van-e hozzá érzéked)!

Tavaly közösen készítettük el a két mosdó közti krétás falat, most télen a vitrinjeitek oldalait is mi festettük ki. Idénre még további maradandó tevékenységet is tartogatunk számotokra, mellyel nyomot hagyhattok magatok után a folyosón.

Az alkalmaink változó napokon, de mindig 15 órától 19 óráig tartanak szabadmozgással, így ha késve érkezel, vagy korábban elmész, az sem probléma.

Legközelebbi alkalmunk 2015. április 10-én lesz.

-Társasjátékok az asztalokra!-

Ezen az alkalmunkon a folyosón található körasztalok közül párra csinálunk társasjátékokat, melyekkel a szolgálatokban és táborban is játszani tudtok unalmas perceitekben (például ha hamar átöltöztél és vársz a reggelire).

Bárki betér ezentúl az Otthon folyosójára, az általatok elkészített színes és interaktív asztalok fogják fogadni.

Várunk Téged is!

Viki, Kriszti, Dóri, Szander, Noémi, Doki, Nati

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .