Friss

Manka klub 04. 10.

Akárki lehet alkotó, te sem vagy tehetségtelen. Benned is ott lapul valahol a mindenféle alkotóképesség.

Amennyiben célod nem a világhír elérése, hanem csak a folyosóra való dekoráció és a hazaszállítható saját alkotásaid elkészítése, várunk szeretettel a Manka Klub alkalmain (de ha netán mégis érdekelne a már befutott alkotók közé való kerülés, nálunk kipróbálhatod, van-e hozzá érzéked)!

Tavaly közösen készítettük el a két mosdó közti krétás falat, most télen a vitrinjeitek oldalait is mi festettük ki. Idénre még további maradandó tevékenységet is tartogatunk számotokra, mellyel nyomot hagyhattok magatok után a folyosón.

Az alkalmaink változó napokon, de mindig 15 órától 19 óráig tartanak szabadmozgással, így ha késve érkezel, vagy korábban elmész, az sem probléma.

Legközelebbi alkalmunk 2015. április 10-én lesz.

-Társasjátékok az asztalokra!-

Ezen az alkalmunkon a folyosón található körasztalok közül párra csinálunk társasjátékokat, melyekkel a szolgálatokban és táborban is játszani tudtok unalmas perceitekben (például ha hamar átöltöztél és vársz a reggelire).

Bárki betér ezentúl az Otthon folyosójára, az általatok elkészített színes és interaktív asztalok fogják fogadni.

Várunk Téged is!

Viki, Kriszti, Dóri, Szander, Noémi, Doki, Nati

Ihász Orsi

Pajtás: X. csoport
iFi: XIV. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .