Cikkek Klub

Idén is Táncklub!

Táncklub

Szeretnél táncolni, de nem tudsz? Vagy pont, hogy tudsz? Lány, vagy esetleg fiú vagy? Szeretnél nagyvasúti programokon fellépni? Jókat szórakozni? Akkor ITT a helyed! Mindenkit szívesen látunk a Táncklub kis családjában. Gyere el hozzánk az Otthonba! Az első alkalom szeptember 17-én, csütörtökön lesz. Annyi a teendőd, hogy hozod magad és minden csütörtökön 17.00 és 18.45 között ott vagy. Felejthetetlen élményben lesz részed! A táncklubnak eddig is nagy sikere volt a pajtások körében. Hogy megtudjátok, miért, hoztunk nektek véleményeket és élményeket a gyerekektől, amit itt összefoglaltunk.

Miért szerettem táncklubos lenni?
Azért szerettem ide járni, mert nagyon szeretek táncolni a barátaimmal, amit máshol nem volt alkalmam megtenni. Olyanokat táncoltunk, amiket szerettünk és volt, amikor mi is eldönthettük, hogy milyen lépések legyenek a táncban. Itt nincs olyan, hogy jó vagy benne, vagy sem, csak az a lényeg, hogy élvezd. Pár alkalom után már mindenki ismert és szeretett mindenkit. Az ifik sokszor meglepetéseket is csempésztek az alkalmakba.

Mi köt téged a táncklubhoz?
Sok minden köt a táncklubhoz, mert rengeteg baráttal gazdagodtam és csodás élményekben volt részem. Itt tanultam meg táncolni és a becenevemet is itt kaptam.

Címkék

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .