Egyéb

Miattunk is érdemes Londonból Budapestre látogatni

TimeOut - London
TimeOut - London

A londoni TimeOut magazin blogjában egy hat pontból álló listát készített arról, hogy miért érdemes egy Londonban élőnek ellátogatnia Budapestre. Igyekeztek olyan különleges dolgokat összegyűjteni, melyhez hasonlót egy brit nem láthat saját fővárosában, de Budapesten igen.

E közé a hat érv közé sorolják a különleges történelmi fürdőinket, a vendéglátóhelyek alacsony árait és különleges berendezéseit, az unalomig ismételt magyar gulyást és pörkölteket, a Parlamentünket, mely még a sajátjuknál is nagyobb (igaz csak egy méterrel), no és persze cikkünk fő témáját, a Gyermekvasutat.

Vasutunkról megosztották az olvasóikkal, hogy felnőtt felügyelete mellett 10-14 éves korú gyermekek teljesítenek szolgálatot, a II. világháború után épített több mint 11 km hosszú erdei vasúton. Különlegességünkként említik még, hogy gyönyörű a kilátás a szerelvényeinkből, illetve azt, hogy a mai napig tisztelgünk az előttünk elhaladó vonatoknak. „How polite.” – TimeOut.com
Július a Gyermekvasúton

Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .