Cikkek Tanfolyam

Megkezdődött az 57. tanfolyam!

Te emlékszel még arra pillanatra amikor megtetted az első lépéseket az Otthon, vagy a tábor területén? Emlékszel arra, hogy ki volt az, aki felvezetett a tornaterembe és mit játszottatok ott? Nos, rengetegen vannak, akik még emlékeznek minden egyes mozzanatra, hiszen ma reggel

104

lelkes, jövendőbeli kispajtás húzta fel kora reggelre az ébresztőóráját,  hogy gyermekkori álmainak eleget téve megkezdje pályafutását a Széchenyi-hegyi Gyermekvasúton. Amíg ők odafent a tábor területén a tornaterem mellett játszottak és megismerkedtek egymással, a szülők beíratták őket és végighallgatták a megnyitókon már megszokott tájékoztatót. Miután véget ért az előadás, a szülők és gyermekeik kaptak pár percet, hogy elbúcsúzhassanak. Ezután a szülők részére véget ért a megnyitó, de a gyermekek megismerhették a tanáraikat, valamint az eddig még számukra értelmetlen tantárgyak nevét és lényegét is. Ha minden a terv szerint halad, akkor hamarosan felszállnak a különkocsijukba és elutaznak a Széchenyi-hegyre. Ott elsétálnak a játszótérre, ahol az ifik egy kis játékkal készülnek nekik, majd leutaznak a Széll Kálmán térre, ahol szüleik karjaiba futhatnak, miután megtanulják, hogyan köszönnek el a gyermekvasutasok.

Az 57. tanfolyammegnyitó alkalmából egy tanfolyamosoknak készült különszámmal is készültünk, melynek digitális változatát ti is elolvashatjátok a SiHuHu-n.

A tanfolyamos ifik nevében: Orsi

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .