Cikkek Tanfolyam

Az 57. tanfolyam ifijei

Tanfolyamos ifik a Baross Gábor Oktatási Központ előtt
Tanfolyamos ifik a Baross Gábor Oktatási Központ előtt

Kedves (leendő) tanfolyamosok!

Az alábbiakban megtaláljátok a tanfolyamos ifivezetők bemutatkozásait. Az elkövetkezendő időszakban ők lesznek majd segítségetekre, legyen szó játékról, éneklésről vagy esetleg tanulásról. Ismerjétek meg őket![divider]


 

Babits Eszti

Sziasztok!

Eszti
Eszti

Babits Eszti vagyok, én leszek a tanfolyami csoportvezető. Miután a 38. tanfolyammal gyerekvasutas lettem, pajtáséveimet a XII. csoportnál töltöttem. A 46-47. tanfolyamon, majd a IX. csoportnál voltam eddig ifivezető. Van három testvérem, nagyon szeretem az állatokat, van is két kutyánk, két cicánk és egy patkányunk (az aranyos, könnyen tanítható fajtából). 20 éves vagyok, egyetemre járok, szeretek olvasni, zenét hallgatni és gitározni. Idén Mócárttal az ifijeiteknek fogunk segíteni abban, hogy nektek is olyan felejthetetlen legyen a tanfolyam, mint amilyen nekünk volt!


 

Mészáros Tamás „Móci”

Sziasztok!

Móci
Móci

Mészáros Tamás vagyok, de a vasúton mindenki csak Mócártként ismer. 21 éves vagyok és jelenleg a Budapesti Gazdasági Főiskolán tanulok. Vasutas pályafutásomat a 34. tanfolyamon kezdtem, utána pedig a 12. csoporthoz kerültem. Ifiként a 46-47. tanfolyamon kezdtem, majd a XIII. csoportnál tevékenykedtem. Most pedig ismét a tanfolyamon találkozhattok majd velem! Szeretem a matekot és a gondolkodós (akár számítógépes) játékokat. Szabadidőmben sokat olvasok, és (mostanában már kevésbé) úszok. Ki nem állhatom a macskákat, a kutyákat elviselem, de a pingvin a legjobb állat a világon!


A osztály

Imre Csabi

Sziasztok!

Csabi
Csabi

Imre Csabi vagyok, 16 éves, az A osztály osztályfőnöke leszek. Jelenleg a Kőbányai Szent László Gimnázium 10. évfolyamán vagyok matek szakon. A 47. tanfolyam elvégzése után az I. csoportban 4 évig láttam el szolgálatot. Imádom a tejes Dörmit, az amerikai focit és szeretek fotózni.

Sok sikert a tanfolyamhoz! Ha bármi kérdésetek, kérésetek van, bátran forduljatok hozzánk.


Szentiványi Anna

Sziasztok! 🙂

Anna
Anna

Anna vagyok, az A osztály egyik ifije. 15 éves vagyok és a II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumba járok biológia tagozatra. 2010-ben kezdtem a tanfolyamot és utána az V. csoportnál voltam pajtás 5 évig. Szabadidőmben szeretek táncolni, síelni, főzni, rajzolni és énekelni. Nagyon szeretek a kutyáimmal, a macskáimmal és a tengerimalacommal törődni. Pajtás koromban táncklubos voltam, és most táncklubos ifi is lettem.

Sok sikert a tanfolyamon, legyetek ügyesek!


Kneifel Tündi

Sziasztok!

Tündi
Tündi

Kneifel Tündi vagyok, már második éve a Szent László Gimnáziumba járok. Az A osztály ifije leszek. Lassan 4 éve, a 48. tanfolyammal kerültem a vasútra. Akkor is és most is ezt gondolom életem egyik legjobb döntésének. Amit tudni kell rólam az az, hogy egyszerűen imádom a pacikat, járok is lovagolni, a 17. kerületi Airport Ranch-ra. Van egy 4 hónapos öcsim is, akit egyszerűen imádok! Továbbá tudok gitározni és énekelni is szeretek. Egyik kedvencem a barna szín és odavagyok a westernes dolgokért, ne lepődjetek meg, ha néhanapján farmerdzsekiben láttok a tanfolyamon. Van egy Nikon fényképezőgépem is, amivel legfőképp lovakat fotózok, persze nem profi szinten.

A tanfolyamhoz nagyon sok sikert kívánok Nektek, ha bármiben tudunk segíteni, nyugodtan forduljatok hozzánk!

Puszi: Tündi


Drexler Marci

Sziasztok!

Marci
Marci

Drexler Marci vagyok, 16 éves, és a Szent István Gimnázium általános tagozatán tanulok. Én még anno 2009-ben, a 44. tanfolyammal kezdtem vasutas pályafutásomat, majd a tanfolyam után 5 és fél évig voltam a VIII. csoport tagja. Sok időt töltök a vasúton, ezen kívül 7 éve tanulok zenét és zenekarban is játszom, szeretek biciklizni, ping-pongozni, futni. Érdekel a vasúti szakma is, másfél éve bejutottam a gyermekvasutas szakmai verseny döntőjébe, így ha szakmai kérdésetek van, gyertek nyugodtan.

Sok sikert mindenkinek a tanfolyamhoz!


Vági Edina

Sziasztok!

Edina
Edina

Vági Edina vagyok, a IX. csoportban voltam pajtás. A csoportnál 5 felejthetetlen évet töltettem el. Most az 56. tanfolyamon az A osztályban vagyok ifivezető. Nyáron múltam el 15 éves. Budapesten lakom, a XVII. kerületben. A Pál Apostol Gimnázium tanulója vagyok. Lassan egy éve gitározom és már 8 éve citerázom. Szeretem a zenét (bármilyen műfajról legyen is szó) és az állatokat (bármilyen fajtáról legyen is szó). Mindenkinek sok sikert kívánok a tanfolyamhoz és sok szép emléket a vasútról.

Puszi/pacsi: Edina


 

B osztály

Gulyás Lia­

Sziasztok!

Lia
Lia

Gulyás Lia vagyok és a B osztály osztályfőnöke leszek. 15 éves vagyok. XIV. csoportos voltam 4 éven keresztül. Kanadában születtem és nagyjából 3 éves koromig kint éltem a családommal. Van két nővérem és egy húgom. Egyik nővérem még mindig ifi a X. csoportnál. Szeretem a focit és a Vasembert. Kedvenc színem a kék. Ha bármilyen kérdésetek, sóhajotok van, keressetek föl nyugodtan, szívesen segítek!

Puszi,
​Lia


Tihanyi Dóri

Sziasztok!

Dóri
Dóri

Tihanyi Dóri vagyok, 14 éves. A 46. tanfolyammal jöttem fel a vasútra. Már 5 éve lassan, hogy itt vagyok ebben a csodás közösségben, amibe Ti idén be fogtok kapcsolódni. Ebben a fél évben az 57/B osztályban leszek ifivezető. Nagyon szeretek fuvolázni, táncolni, fényképezni és énekelni is. Kedvenceim közé tartoznak a versek, a novellák és hasonló művek. Szívem-lelkem a gyerekekkel való foglalkozás, ezért szeretnék majd óvónéni lenni felnőtt koromban.
Ha esetleg lenne bármilyen kérdésetek, nyugodtan forduljatok hozzám, segítek, ha tudok!

Dóri


Bölcskei Ádám

Sziasztok!

Ádám
Ádám

Bölcskei Ádám vagyok, 15 éves, B osztályos ifivezető. A Karinthy Frigyes Gimnáziumba járok, a 9.B Kny-es osztályba. Budapesten élek anyukámmal, és néha-néha a szomszéd cicájával. Én a 46. tanfolyammal jöttem fel még anno, és a VII. csoportban töltöttem el 4 felejthetetlen évet. Szeretek sportolni, zenét hallgatni, de legjellemzőbb rám, hogy nagy filmőrült vagyok Danival egyetemben. Filmek terén bármikor zavarhat bárki, mindig szeretettel várom. Nagyon szeretek utazgatni, akár Magyarországon, akár külföldön, és továbbá nagyon szeretem az iskolámat és a barátaimat. Ja, és a kakaót is szeretem.

Szerintem ennyit elég mesélnem magamról, a tanfolyamon úgyis megismerjük egymást, amit nagyon várok. Bármikor fordulhattok hozzám nyugodtan bármilyen problémával. Ha például elakadtál a háziban, vagy csak beszélgetnél egy jót, akkor nyugodtan gyere és bökd ki, mi nyomja a szíved. Sok sikert a tanfolyamhoz!

Puszi / Pacsi: Ádám


Pap Milán

Sziasztok, Milánnak hívnak, és én leszek a B osztály egyik ifije. 16 éves vagyok, és a tizedik osztályt koptatom a

Milán
Milán

Leövey Klára Gimnázium média szakán, Dominikával (D) és Danival (C). Gyerekkorom óta foglakoztat a filmkészítésnek a folyamata, ezért választottam ezt a szakot. Kedvenc filmem a Star Wars III., de a többi epizódot is szívesen megnézem. Szabadidőmben eljárok fotózni, és hosszú biciklitúrákon veszek részt.

Ha bármi kérdésed van a tanfolyammal, vagy bármivel kapcsolatban, vagy szimplán csak beszélgetni szeretnél, nyugodtan fordulj hozzám!

Üdvözlettel: Milán


 

C osztály

Nagy Bence

Sziasztok!

Sajt
Sajt

Én Sajt vagyok (valódi nevem Bence). Most a C osztályba kerültem osztályfőnöknek. Gyerekként, 2010-ben még D-s voltam. Székesfehérváron lakom és ide is járok suliba. Szeretek sportolni és olvasni, emellett imádok zenét hallgatni, a zenei ízlésem a Disney-betétdaloktól Mozart művein keresztül a popzenéig tart. Érdeklődési köröm is hasonlóan hatalmas. A vasút területén is otthon vagyok, tehát nyugodtan kérdezhettek szakmaival kapcsolatban is. Remélem, sokat fogunk majd beszélgetni a tanfolyam alatt. Sok sikert a tanfolyamhoz mindenkinek!


May Fadua

Sziasztok!

Fadi
Fadi

Fadi vagyok, ötödik éve vagyok gyermekvasutas, immár ifivezető. A 47. tanfolyam C osztályába jártam, majd első csoportos lettem. Több mint 250 szolgálattal ballagtam, és idén a Szakmai Verseny Döntőjében is részt vettem.
Az Óbudai Gimnáziumba járok, francia nyelvi tagozatra. A kedvenc tantárgyam a kémia és a matek. Szabadidőmben gitározni tanulok, és a Margitszigetre szoktam járni sportolni.

Nagyon várom már, hogy megismerhessem az új osztályomat!

Várlak Titeket!
Puszi: Fadua


Fejes Dani

Sziasztok!

Dani
Dani

Az én nevem Fejes Dani, és immáron hatodik éve élvezem a gyermekvasutas életet. Eddig a III. csoportnál töltöttem felejthetetlen éveimet, és most az C osztály ifije leszek.
A Leövey Klára Gimnáziumban tanulok, szeretem a kék színt, a kakaót, és a vicces kulcstartókat. Szabadidőmben szeretek sportolni és minél többet mozogni. Kedvenceim közé tartozik a kosárlabda, a korcsolyázás és a síelés. Ezek közül az utolsó kettő megy a legjobban, hiszen már egészen kicsi korom óta – amikor csak tehetem – kihasználom a „jégkorszakot”.
Remélem, hozzám hasonlóan majd téged is sok vidám, nevetéssel teli pillanattal fog meglepni a vasút az elkövetkezendő években. Ha beszélgetni szeretnél valakivel, csak keress meg, és ha kérdésed lenne, hát tedd fel bátran!


 

Bujdosó Bogi

Sziasztok!

Bogi
Bogi

Bujdosó Bogi vagyok, a C osztály egyik ifije. A 44. tanfolyammal jöttem fel, és utána az első csoportnál voltam 5 évig. A Német Nemzetiségi Gimnáziumba járok már második éve, most 16 éves vagyok. Szeretem a teákat, a kakaót, a könyveket és a zenét, de mindennél jobban a filmeket szeretem. Szabadidőmben gitározok, vagy a barátaimmal vagyok.

Ha bármi kérdésetek/kérésetek van, forduljatok hozzám bátran, és sok sikert a tanfolyamhoz!

Puszi


 

D osztály

Pálinkás Gábor

Sziasztok!

Gábor
Gábor

Pálinkás Gábor vagyok, 15 éves, tizedikes gimnazista. A D osztálynak leszek az osztályfőnöke, ami azért nagyon kedves feladat, mert én is D-s voltam, csak a 44. tanfolyamon, majd a II. csoportban pajtás. Sportom a vízilabda, igazolt játékosként birkózom a vízben. Hobbim az utazás, amit vasúton vagy motoron élvezek a legjobban.

Remélem, hogy ti is annyira érdeklődőek lesztek a vasút iránt, mint én voltam. Ígérem, hogy a tanfolyam elvégzésével sok szép év és rengeteg élmény vár rátok! Ha gondotok támad, csak szóljatok, és megoldjuk, megbeszéljük!  Sok sikert, és még több kitartást kívánok!


Gera Dominika

Sziasztok!

Dominika
Dominika

Gera Dominika vagyok, 15 éves, a D osztály egyik ifivezetője. A Leövey Klára Gimnázium 10. osztályának dráma tagozatán koptatom az iskolapadot. A 46. tanfolyammal jöttem fel a Gyermekvasútra, és csodálatosan szép 5 évet töltöttem el a XI. csoportnál.

Amikor épp nem a vasúton vagyok, nagyon szeretek színházba járni. Amit még tudnotok kell rólam, hogy imádom a pöttyös dolgokat bármilyen formában/méretben/mennyiségben, sokszor fogtok látni pöttyös ruhában a tanfolyamon. Szeretem a Disney meséket, az élénk színeket, az eső illatát, a francia nyelvet és a kólát.

Kívánom nektek, hogy szuperfenofrenetiko-maxikapitális éveket töltsetek el itt, a Gyermekvasúton! Ha bármi kérdésetek/ kérésetek van, vagy csak beszélgetnétek egy jót, forduljatok hozzám bizalommal!

Puszi,
Dominika


Honos Bálint

Sziasztok!

Bálint
Bálint

Honos Bálint vagyok, 16 éves és a D osztály ifije leszek. A XVI. kerületi Szerb Antal Gimnáziumba járok, és nagyon szeretem a sulim. A 44. tanfolyamon tanultam és ez már az 5. évem a Gyermekvasút nagy családjában. Imádok falat mászni, amikor tudok, megyek edzeni. Nagyon szeretem a rajzfilmeket, imádom Nagy-Britanniát és természetesen minden reggel tejjel iszom a teám. Nagyon szeretem az állatokat is, van egy kutyusom is. Nagyon várom, hogy találkozzunk a tanfolyam berkein belül és akármilyen jellegű kérdésetek van, nyugodtan forduljatok csak hozzám, segítek, ahogy tudok.

Tali a Tanfin (így rímel)
Bálint


Szurduk Réka

Sziasztok!

Réka
Réka

Szurduk Réka vagyok, a D osztály egyik ifivezetője. 15 éves vagyok és a Xántus János Gimnáziumba járok, ahol most kezdtem a 9. osztályt. A 45. tanfolyammal lettem gyermekvasutas és XIII. csoportos pajtás voltam 5 évig. Imádok gitározni, énekelni, táncolni és élek-halok a kiscicákért. Ezeken kívül még szeretek olvasni és utazgatni. Amit még tudni kell rólam, hogy van egy nővérem, aki a 7. csoportnál ifivezető.

Ha bármi problémátok vagy kérdésetek van, nyugodtan forduljatok hozzám bizalommal.

Sok sikert a tanfolyamhoz!


 

 

57. tanfolyam - elérhetőségek
57. tanfolyam – elérhetőségek

 

 

 

 

 

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .