Klub

Élménybeszámoló: Gasztro klub a hídon

Múlt pénteken különleges gasztronómiai élmény részesei lehettek azok, akik eljöttek az idei tanév ötödik Gasztro klub alkalmára. Az idő napos és meleg volt, a Kálvin téren találkoztunk. Választhattunk: A Leves nevű helyről szerzünk egy pohár fűszeres krém- vagy húslevest (hideg málnakrémleves sajnos elfogyott), vagy a szintén találó Pasta nevű büféből egy doboz egzotikus ízesítésű (például currys-mogyorós) tésztát.

Ezután fogtuk a poharainkat és dobozainkat, majd kiültünk a Szabadság híd pillérjeire, ahonnan gyönyörű kilátás nyílt a városra és ott fogyasztottuk el korai vacsoránkat beszélgetés közben.

Ha erről most lemaradtál, ne búslakodj, legközelebb talán pont arra a helyre fogunk elmenni, amit már régóta szeretnél kipróbálni. Sushi bárba? Reggelizőbe? Különleges fagyizóba? A Gaszto klub ifijei, Dávid, Virág és Milán még várják a javaslatokat a következő EatOutoláshoz.

Hraskó Anna

Pajtás: XV.
Tanfolyam: 58-59.
II. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .