Cikkek Érdekesség Hírek Klub Programok

Jön a II. HüviLiga – hétfőn sorsolás ÉLŐBEN!

Összeállt a HüviLiga – Farsangi Kupa mezőnye, 8 gyermekvasutas csapat méri össze erejét jövő vasárnap a Kispesti Bolyai János Általános Iskolában. A csoportok sorsolását hétfőn élőben követhetitek a SiHuHu facebook oldalán!

 

Lezárult a regisztráció a HüviLiga – Farsangi Kupára, így nyolc résztvevő csapat fog megmérkőzni jövő vasárnap a Kispesti Bolyai János Általános Iskolában.

-A regisztráció rendben lezajlott, legjobb tudomásunk szerint minden nevezni kívánó csapatnak sikerült kvalifikálnia magát a tornára. Akkor holnap tala? – nyilatkozta honlapunknak Gyurkó Zoltán, főszervező.

A stadion megközelítéséhez két opció is kínálkozik:

A bajnokság lebonyolítási rendszere nem változik az Őszi Kupához képest, vagyis két db. 4 fős csoportban mérkőznek meg körmérkőzéses rendszerben a csapatok, az ez alapján kialakult sorrend szerinti első két-két helyezett játszik az elődöntőben, melynek nyertesei a döntőben találkoznak.

A programot színesíti majd ifi-pajtás-felnőtt dolgozó gálameccs is, illetve lesz még egy szuper meglepetés a program napján 😉

A csoportok beosztását hétfőn 18 órától sorsoljuk, mely ceremóniát élőben közvetítünk a SiHuhu facebook oldalán, érdemes tehát minden figyelő szemnek ide tapadnia: https://www.facebook.com/sihuhu.online/?fref=ts

A frissített szabálykönyvet itt olvashatjátok:

Mindenkinek eredményes felkészülést kívánunk, szeretettel várunk minden játékost, edzőt, szurkolót a II. HüviLigára!

 

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .