Cikkek Gyermekvasút

Legyél Te is a LEGO-hónap része!

Piciny vasutunkon újabb nagyszerű akció jelenik meg februárban, amelyet „Építsd meg a vonatjegyed!” szlogennel lehet talán a legkreatívabban aposztrofálni. Ennek könnyen a te járműved is részese lehet, neked csak fel kell hoznod Hűvösvölgybe!

Nincs olyan gyermek széles e világon szerintem, akit ne bűvölt volna el már kiskorában is az építés, az alkotás öröme, a fiatal generációknak pedig talán a legózás a legkézenfekvőbb út ezen örömök átélésére. A kis téglatestek összeillesztésével lényegében bármit meg lehet építeni: házat, autót, állatokat vagy akár egy mozdonyt is.

Értelemszerűen utóbbi köré épül a Gyermekvasút új sorozata. Februárban minden olyan gyermek, aki felmutatja legóból készített mozdonyát, vagy bármilyen vasúti járművét, díjmentesen utazhat a vonalon! Az ilyen utazásokhoz külön részvételi jegy is készült, melyet a pénztáros és a jegyvizsgáló ad ki emlékbe.

Ennek az akciónak lehettek ti is a részesei! Ha van otthon legóból épített gyermekvasúti járművetek (mozdony, kocsi, bármi), amelyet szívesen megmutatnátok a nagyvilágnak is, hozzátok fel Hűvösvölgybe és adjátok le a nevelőtanárnak!

A leadott járműveket februárban kiállítjuk az állomások pénztárhelyiségeiben, így az utasok (no meg persze pajtás kollegáid is) tudnak majd gyönyörködni benne!

Mindemellett a hónap utolsó hétvégéjén (február 24-25.) Széchenyi-hegy állomáson egy hatalmas LEGO-jármű kiállítás lesz megtekinthető, az 1-es Villamos Klub jóvoltából, illetve Széchenyihegy és Jánoshegy állomás között egy LEGO mozdony által vontatott szerelvényen is lehet utazni majd!

Rajta, csak rajta, építésre fel, várjuk szeretettel mozdonyaitokat, legyetek ti is a LEGO-hónap részesei!

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .