Cikkek Gyermekvasút Hírek

Sínen vagytok?

Szurkoltál már egy labdának, hogy jó rekeszbe essen? Tartottál már a kezedben 50 Millió forintot?
Foglaltál már el vármegyéket és közben montad, hogy „Magyarország szeretlek!”? Izgultál már valaha végig egy TV-s vetélkedőt és közben gondoltál arra, hogy te is hazavihetnéd a nyereményt?
Idén  a Maradj sínen! keretein belül Ti is megmutathatjátok tudásotokat, és megnyerhetitek többféle értékes díj valamelyikét.
Az élőshowban való szerepléshez szükséges előválogató már meg is kezdődött, a „Szakmai vizsga” fedőnéven emlegetett teszt kitöltésével Ti is versenybe szállhattok. Noha a továbbjutáshoz elsőre kiváló eredmény szükséges (és az, hogy a versenyző legfeljebb 8. osztályos legyen, idén a játékból kizárás alatt ne álljon, és 100/5 alatti pontszáma is csak maximum kétszer legyen), bármilyen más „megfelelt” vagy „kiválóan megfelelt” eredménnyel gazdagíthatod csoportod pontjait, hogy a csoportod sínen maradhasson.

Legutóbb frissítve a március 3.-i vizsgaeredmények alapján

Mivel változó, hogy melyik csoportból ki mikor teszi le a vizsgát, ezért létrehoztunk számotokra egy táblát az Otthonban illetve itt egy  diagrammot, amin láthatjátok, hogy az egyes csoportok tagjainak hány százaléka rendelkezik már sikeres vizsgával (tehát az eddig megfelelt vagy kiváló vizsgát tévők száma van elosztva a csoport létszámával, és százzal megszorozva). Fontos megemlíteni, hogy a csoportok között zajló szakmai versenybe nem számít bele, hogy melyik csoportból lesz előbb mindenkinek vizsgája, hanem (többek között) a segédletben megtalálható pontrendszer alapján lesz kihirdetve a győztes csoport.

Ha még nem írtad meg az első fordulót, irány a Segédlet és a tanulás teljes gőzerővel, hiszen már csak két hét van hátra a vizsgaidőszakból!

 

 

 

Hraskó Anna

Pajtás: XV.
Tanfolyam: 58-59.
II. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .