Egyéb Érdekesség Klub Programok Szakmai

December 7-én ismét Delta

Köszönjük, hogy az előző Delta alkalomra ilyen szép számmal jöttetek el. Reméljük mindenki élményekkel, és új információkkal gazdagodva tért haza. A következő alkalommal nem megyünk ennyire messzire, azonban annál több új ismerettel gazdagodhattok majd.  Ezen az alkalmon kivételesen biztosan nem fog kelleni láthatósági mellény, csak sok, kérdésekkel teli érdeklődő.

Mikulás után sem ér véget az élet, december 7-én ismét Delta lesz! Ezúttal egy olyan, amilyenre az utóbbi két évben nem került sor. Ezen a délutánon előadásokat hallhattok majd Hűvösvölgyben, az otthonban. Szó lesz vasúti balesetekről, és az előző magyar jelzési rendszerről. A tiszatenyői balesetet fogjuk górcső alá venni, hisz ez kapcsolódik is a régi jelzési rendszerhez. Megnézzük milyen események vezetnek oda, milyen előzményei vannak annak, hogy egy mozdony felboruljon. A balesetről Füstös István vezető oktató, a jelzési rendszerről pedig Szkupien Péter ifivezető előadásában halhattok majd. Ezen kívül egy egészen rendkívüli újdonsággal is készülünk nektek. Megtartjuk első fórum beszélgetésünket. Mi is lesz ez?

Mindannyian szeretünk állást foglalni különböző vasúti témákban, hangoztatni a véleményünk. Biztos mindenkinek van sok kérdése is. Most egy ilyen izgalmas témát fogunk interaktívan körbejárni hozzáértőkkel. A téma nem más, mint az európai mozdonyok, vontatás. Mindenkit bátorítunk, hogy hozza ötleteit, kérdéseit terveit ezzel kapcsolatban, itt megvitatjuk majd! A fórumon rész vesz Csanádi Sándor úr, a gyermekvasút fűtőházának vezetője, a vasúti vontatás szakértője.

Találkozni 16:00-kor fogunk az Otthonban, elbúcsúzni pedig 19:00-kor ugyanitt. Hozni csak az érdeklődésed, és esetleg egy kis uzsonnát kell. Kérünk jelentkezzetek itt, csak, hogy tudjuk, hány embert várjunk.

Gyertek sokan, izgalmas lesz! 🙂

Bikkes Katica

Ifivezető VIII. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .