Cikkek Érdekesség Gyermekvasút Kultúra

Ezek vagyunk mi 2018/19-ben – II. rész

 A sorozat előző részében megismerhettétek az 1.-8. csoportok keretével. Voltak itt csirkék, tudósok, filmsztárok, szuperhősök (a többiért keressétek fel a cikket), most pedig lássuk, milyen kihívásokkal kell megbirkóznia, milyen küldetések várnak a 9.-15. csoportokra, és a tanfolyamosokra!

A Kilencedik Csoport tagjai idén ügynökökként tevékenykednek az F.B.N.I.N.E. -ban, avagy A Felsőbb Bírálati Nélkülözhetetlen Intézkedésű Nemzetközi Egységben. Titkos szolgálatunk legfőbb feladata a világra leselkedő veszélyek elhárítása. Ügynökeink fő vezetője Kilences Ügynök, aki szolgáltról szolgálatra újabb és újabb bevetésekkel bízza meg őket. Kilences Ügynök kiléte titkos, így hát hangüzeneteken keresztül érkeznek az aktuális bevetések tárgyai.

Üdvözöljük Önöket, mi a Microsoft programozói vagyunk! Fő profilunk a Windows fejlesztése és idén piacra dobtunk a Windows 10-et. A célunk az, hogy ez a szoftver makulátlanul működjön és mindent megteszünk azért, hogy önök a legjobb minőségű felhasználói élményt kapják kézhez. Másik főbb célunk, hogy operációs rendszerünk és a csapatunk folyamatosan fejlődjön.

T – ReXI világában a gyerekek a dinók, akik a Föld felé érkező meteorit és a kihalás elől menekülnek. Minden programon egyre közelebb kerülhetnek a biztonságot jelentő kontinenshez, amit a tápláléklánc csúcsán lévő csúcsragadozók {ifik} is segítenek, s így év  év végére szerencsésen megérkezünk a biztonságos helyre.
Idén az Európai Uniót rendhagyó módon egy csapat csillogó szemű gyermek fogja irányítani és vezetni, mivel tudományosan bizonyított tény, hogy a gyerekek (és főleg a gyermekvasutasok) a legalkalmasabbak erre a feladatra (is). Az EU zászlajában szereplő 12 csillag is mutatja, hogy csak a 12. csoport jöhet számításba. Ehhez mérten az idei év első számú feladata a csoport számára a világméretű problémák megoldása lesz. Az évet az Európai (Csoport-) Bizottság megválasztásával kezdték a képviselők, hamarosan pedig hasonlóan fontos dolgok következnek! Konferenciákban és oldalra nézős kézfogásokban gazdag, sikeres évet kívánunk kontinensünk újdonsült vezetőinek!

Ha valakitől megkérdezed, hogy hol lesz a nyáron, nagy eséllyel kapod válaszként azt, hogy egy FESZTIVÁLON. Azonban nem mindenkinek van erre lehetősége, hiszen a nyár rövid. Idén, a 13. csoport pajtásai, a 3 főszervezőtől egy 1 évre szóló VIP fesztivál jegyet kaptak. Az év során több helyre is ellátogatnak, hogy megismerjék más városok fesztiváljait is.

ToyStory14 – Játékra fel! Az idei esztendőben minálunk játék az egész világ, hiszen mit ér az élet játékok nélkül? Év elején mindenki belebújt egy általa választott játék bőrébe, melynek személyében vesz majd részt a Játékgyűléseken. Legyen szó bármiféle programról, nálunk mindig vidám a hangulat, minálunk mindig vár Rád egy jó barát…, ahogy az ismert nóta is szól. Amennyiben szeretsz játszani, szeretnél egy másik jóarc közösséget megismerni a saját csoportodon kívül, netalántán szívesen azonosulnál Woody, Buzz, Guba, Rex valamint Mr. Krumplifej személyiségeivel, szeretettel várunk szolgálatainkban! A Játékmesterek

Üdvözlünk mindenkit a felfedezők köreiben! Utunkat szeptemberben kezdtük meg és célunk az, hogy körbejárjuk az egész Földet. Útközben sok felfedezetlen országgal, tengerrel, kontinenssel kell megismerkedünk. Segítségünkre van szerencsére a Térkép, Csizi, a majom és Dóra, a felfedező. Ők vezetnek minket télen-nyáron, napsütésben-fagyban. Hajóval, repülővel, metróval vagy busszal, az nekünk mindegy, csak utazzunk és haladjunk!
Mottónk pedig a következő: 15 nap alatt a Föld körül!

Már javában folyik a 62. Sztárszületik, ahol 75 ifjú sztárjelölt szeretne csillaggá válni. Bár az út nem könnyű, de a 13 mentor és a 2 műsorvezető mindent megtesznek, hogy ez a négy hónap gyerekjáték legyen, és februárban 75 újonc csillogjon a csoportokban.

Hraskó Anna

Pajtás: XV.
Tanfolyam: 58-59.
II. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .