Cikkek Hírek Klub Programok

GASZTRO élménybeszámoló

November 14-én megrendezésre került a Gasztro Klub 2. alkalma, és az alábbiakban 2 lelkes résztvevő élménybeszámolóját olvashatjátok. 🙂

 

Pék-Molnár Ármin (4.csoport)

11.14-én a gasztro klubbal elmentünk a Töltő nevű helyre. Az Otthonban csak gusztusos hot-dogot láttam, de ez megtetszett. Otthon megkértem az anyukámat, hogy engedjen el engem. Végül elengedett és kaptam 2000 forintot is az ételre. Szerdán eljutottam a találkozási helyre és meglepődtem, hogy máris mennyien vagyunk, pedig még van 10 perc. Végül iFikkel együtt 19-en voltunk. Elindultunk a kis utcákon és megtaláltuk a helyet, egy ideig közelről sem láttam mivel fehér és fekete volt a táblája. Ekkor elkezdték kérdezni, ki milyet kér, aztán megláttam az étlapot és inkább körbeadtuk. Ötösével mentünk be majd átsétáltunk a szomszéd parkba hely hiányában. Az egyik gyerektől hallottam, hogy a neten van ide ingyenes kupon, gyorsan megnéztem és láttam, hogy az ajándék egy limonádé és egy szósz. Gyorsan letöltöttem mielőtt én jöttem volna a sorban. Mikor sorra kerültem, kértem egy marhahúsos hot-dogot és bemutattam a telefonomon a kupont és egy vörös-currys ketchupot kértem ajándékba. A limonádét azonnal megkaptam és vártam az ételt, közben láttam, hogy 800  forintot spóroltam így meg. Aztán megkaptam a hot-dogot, ami már ránézésre is jó volt, de az íze annál is jobb volt. A parkban megettük a választott hot-dogunkat és jókat meséltünk. Mikor mindenki befejezte az evést, visszaindultunk a Blaha Lujza térre, ahol elköszöntünk.

 

Karnitscher Vilmos (12.csoport)

Az ifik már egy hónappal előtte elkezdték reklámozni a Gasztro klubot. Ennek köszönhetően volt időnk összebeszélni, hogy együtt megyünk, ami jó volt, mert különben egyedül egyikünknek se lett volna kedve eljönni. Miután megbeszéltük, hogy szeretnénk részt venni rajta, az egyik csoporttársammal kitaláltuk, hogy találkozunk előtte és együtt megyünk oda az alkalomra.

Erre a gasztro programra november 14-én került sor a Töltő nevű hot-dogozóban. A találkozó a Blaha Lujza téren 16:30-kor volt. A klubnak idén ez volt az második alkalma. A térről körülbelül öt perc sétával jutottunk el a Töltőhöz, majd kint megálltunk, mert nem volt elég hely, hogy egyszerre mindenki bemenjen a kis helyiségbe. Ötfős csoportokban mentünk be, ami azért volt nagyon jó ötlet, mert közben kint tudtunk beszélgetni, új embereket megismerni. Többek között ez az, amiért szeretek klubokba járni. Amíg kint vártunk, végignéztük az étlapot, amin mindenfajta hot-dog volt, a csirkés paprikástól kezdve a vaddisznósig minden. Mikor végül bejutottunk és mindenki sorra került, én egy csirkés paprikásat kértem, fehérszósz nélkül. Ez volt az, ami megfogott ebben a helyben, hogy odafigyeltek arra, hogy mit kérsz. Miután mindenki megkapta, amit kért, kiültünk a közeli parkba, ahol megettük, majd utána még beszélgettünk egy jóízűt.

Visszafelé még készítettünk egy csoportképet a Töltő előtt. Végül elbúcsúztunk a Blaha Lujza téren. Nagyon élveztem ezt az alkalmat, mert jó volt a társaság és az étel nagyon ízlett, az meg különösen tetszett, hogy egy kis parkba mentünk el együtt enni.

 

Köszönjük szépen az élménybeszámolókat!

Mindenkit sok szeretettel várunk a következő alkalmunkra, amely december 12-én (szerdán) lesz.

 

Anita-Dóri-Rita-Peti-Netti

Bikkes Katica

Ifivezető VIII. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .