Cikkek Egyéb Érdekesség Tanfolyam

Bemutatkoznak a 63. tanfolyam ifijei.

Lassan elindul a 63. gyermekvasutas tanfolyam, ahol 13 mosolygós ifi már nagyon vár titeket.

Tanfolyami ccsoportvezetés

Sziasztok! Gyulai Zsófi vagyok, én leszek a 63. tanfolyam csoportvezetője. Ez nagyjából annyit jelent, hogy engem és Zsuzsit mindig láthattok majd a tanfolyami alkalmakon, de inkább a háttérbe húzódva. Annak idején a 40. tanfolyammal érkeztem, majd a 15. csoportba kerültem, ami után a 12. csoportban voltam ifivezető. Bátran forduljatok hozzánk is a tanfolyam alatt. 🙂 

Sziasztok!
Én Zsuzsi vagyok, és a tanfolyami csoportvezető, Zsófi helyetteseként velem is sokat találkozhattok majd a pénteki és szombati alkalmakon. Tanfolyamok terén mi már borzasztó tapasztaltak vagyunk Zsófival: először hozzátok hasonlóan mi is általános iskolásként érkeztünk a hűvösvölgyi beiratkozásra, én a 44. tanfolyaméra. Aztán, mikor ifivezetők lettünk, az 52. és 53. tanfolyamokat kísértük végig. Ezekben az években érkeztek a vasútra többek között azok a csillogó szemű kisgyerekek is, akik idén már (80 centivel magasabban, de nem kevésbé csillogó szemekkel) a ti ifijeitekként térnek vissza a Luther utcába. Idén pedig (Zsófi igazából már másodszor) tanfolyami csoportvezetésként ismét felvéssük a naptárunk péntekjeire és néhány szombatjára, hogy TF. Úgyhogy roppant rutinosak vagyunk, bátran forduljatok hozzánk bármivel! Nem sokára találkozunk, mi már nagyon várjuk! 🙂

A osztály

Sziasztok!
Olcsák Bea vagyok, 15 éves. 2013. óta vagyok vasutas, és 5 felejthetetlen évet töltöttem el a 15. csoportnál, most pedig a 63. tanfolyam A osztályának leszek az osztályfőnöke. Nagyon szeretem a zenét, játszom gitáron és előszeretettel gyűjtöm a sálakat is. Idén 9. osztályos vagyok a Kispesti Deák Ferenc Gimnáziumban. Ha bármi kérdésetek, kérésetek van, vagy csak beszélgetnétek, egy jót keressetek bátran!
Nagyon várunk titeket! Szombaton találkozunk!
Puszi, Pacsi, nagy ölelés! 

Sziasztok!
Szabó Mira vagyok, 15 éves és Budapesten élek. 6 testvérem van, abból 2 lány és 4 fiú. Jelenleg Gödöllőn a Premontrei gimnázium padjait koptatom immáron 5 éve. Gyermekvasutas pályafutásomat 2014 őszén, az 54.tanfolyamon kezdtem meg, majd utána 4 felejthetetlen évet töltöttem el a 9.csoportnál. Nagyon szeretek szabadidőmben énekelni és fotózni. Ezen  kívűl pedig nagyon szeretem a cicákat, nekem is van egy, Chilinek hívják. Ha bármi kérdésetek van, bátran forduljatok hozzám!
Puszi/pacsi Mira! 

Sziasztok!

Veress Hunor vagyok, 16 éves, és a Gyermekvasútra az 54. tanfolyam D osztályával kerültem, majd a 2. csoportot erősítettem 4 évig. Most a 63. tanfolyam A osztályának ifije leszek. Van egy 5 éves öcsém, akivel sokat szoktam játszani. Szeretek olvasni, és zenét hallgatni, kedvenc bandám az Iron Maiden. Nagyon szeretem a kűzdősportokat, 7 évig judoztam is, de sajnos egy sérülés miatt abba kellett hagynom. Bármi kérdésed van keress bátran!

B osztály

Sziasztok!
Ságody Réka vagyok 16 éves. A Gyermekvasútra a 52. tanfolyammal jöttem fel és utána 4,5 felejthetetlen évet töltöttem el a XIV. csoportban. 10. osztályos vagyok jelenleg a Budai II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban tanulok reál tagozaton. Családommal a Déli pályaudvar közelében élek, 2 húgom és 1 öcsém van velük nagyon sokat szoktunk játszani és mesét nézni. Nagyon szeretem a csacsikat (szamarakat), szerintem nagyon cukik és aranyosak és a mesékben is mindig vicces, kedves karaktereket alakítanak, otthon nagyon sok csacsi plüssöm is van. A 63. tanfolyamon a B osztálynak leszek az osztályfőnöke. Ha bármi kérdésetek van, bátran forduljatok hozzám!
Puszi: Réka

Sziasztok!
Puha Bernadett vagyok, a barátaim csak Berninek vagy Dettinek szoktak hívni. Ugyan még csak 9.-es
vagyok a 13. kerületi Szlovák tanítási nyelvű iskolában, de lassan már 10-éve tanulok szlovákul. Hogy
ez hogy lehetséges? Óvodás korom óta tanulom ezt a nyelvet és nagyon szeretem. A 3. kerületben lakom az öcsémmel, a húgommal és a szüleimmel. A Gyermekvasúton kívül az életemben nagy
szerepet tölt be a színház is. Ezen kívül nagyon szeretek énekelni, táncolni és gitározni, de focizni is. Pontosan 11 tanfolyammal ezelőtt lettem én is Gyermekvasutas és a 15. csoportnál 5 felejthetetlen
évet töltöttem el. Most a 63. Tanfolyam B osztályának az ifi vezetője leszek. Ha bármi problémátok van, vagy csak egy jót akartok beszélgetni nyugodtan, forduljatok hozzám: Puszi Berni

Sziasztok, én Jangel Andris vagyok 16 éves és a B osztálynak leszek az egyik mestere. Az 50. tanfolyammal jöttem fel, ezután 5 és fél évet töltöttem a 3. csoportnál. Második évemet töltöm a Puskás Tivadar Távközlési Technikumba. Nagyon szeretek sportolni, leginkább focizni, kosarazni. Emellett imádok fotózni, túrázni. Ha bármi kérdésetek van, keressetek bátran!

C osztály

Sziasztok!

Radics Levinek hívnak, 16 éves vagyok, a második kerületben lakom, Hűvösvölgyben. A Deák térre járok iskolába. Nagyon érdekel a vasút szakmaibb része, valamint Budapest közlekedése. Hobbim a különleges érmék, valamint különleges bankjegyek gyűjtése. A 63. tanfolyamon a C osztálynak leszek az osztályfőnöke. Ha bármi kérdésetek/kérésetek merülne fel, forduljatok hozzám bizalommal.

Sziasztok, Túri Csenge vagyok, 15 éves, az 51.tanfolyammal jöttem fel és 5 csodás évet töltöttem el a 2.csoportnál. Most a Bethlen Gábor Gimnáziumba járok, vagy egy ikertestvérem és egy hugom. Nagyon szeretek táncolni, sorozatot nézni és ami a legfontosabb imádom a cicákat. Ha bármi kérdésetek van nyugodtan forduljatok hozzam. Nemsokára találkozunk, sziasztok.

Osváth Tibi vagyok, 15 éves. Jelenleg a Karinthy Frigyes Gimnázium 9. osztályos
tanulója vagyok, emelt informatika és angol tagozaton. Kispesten lakom a szüleimmel és húgommal. Szeretem a sportokat, szeretem az állatokat, nekem is van egy papagájom. A 63.
tanfolyam C osztályának leszek egyik ifivezetője.
Ha bármi kérésed, kérdésed, problémád merülne fel, keress bátran! Sok sikert a
tanfolyamhoz!
A tanfolyamon találkozunk, sziasztok!

D osztály

Sziasztok! Dorci vagyok, 9. osztályos, a Fészek Waldorf Iskola tanulója. Van négy testvérem és egy vizslám, Magor. Nagyon szeretek olvasni és gitározni tanulok immár negyedik éve. A vasútra az 55. tanfolyam D osztályával jöttem fel, és az 1. csoportnál töltötten el három és fél évet. Itt sok barátot szereztem és egy fantasztikus közösség tagja lettem. Most a D osztálynak leszek az ifivezetője. Alig várom, hogy megismerhesselek titeket, és négy király hónapot tölthessünk együtt! (Ha bármi kérdésetek van mindig nyugodtan forduljatok hozzám.) Addig is puszi pacsi!

Sziasztook! Betti vagyok, 16 éves, és a Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnáziumban tanulok média tagozaton. A Gyermekvasutas tanfolyamot 2012 októberében kezdtem, így az 50. tanfolyammal lettem pajtás. Az 1. csoportnál szolgáltam 6 évig, és most a D osztály ifivezetője leszek. Szeretem a cicákat, a bordó színt és a kreatív dolgokat. Nem harapok, segítek amiben csak tudok, de egy jó kis beszélgetésre is bármikor vevő vagyok!:) Alig várom, hogy végre megismerjelek titeket! Puszi, Csordás Betti

Sziasztok!Gróh Dani vagyok 16 éves és a 63. tanfolyam D osztályának ifije leszek. Én az 53. tanfolyam D osztályával érkeztem a vasútra és négy felejthetetlen évet töltöttem a III. csoportnál. Hobbim a biciklizés és a kirándulás, illetve sokat foglalkozom a közlekedéssel is. Kedvenc tantárgyaim a földrajz és a töri. Ha bármilyen kérdésed van keress bátran!Puszi/Pacsi! Találkozunk február 2-án.

Szia! Várady Peti vagyok, 16 éves és Nagytétényben lakom. Több mint 5 évig a III. csoport tagjaként
tevékenykedtem a Gyermekvasúton és az elkövetkezendő 4 hónap során a D osztály ifivezetője
leszek a 63. tanfolyamon. Nagyon szeretek utazgatni, kirándulni, fotózni és finom ételeket
fogyasztani. A sulis tantárgyak közül a kedvenceim közé sorolható a fizika és a földrajz. Ha bármi
gondod, panaszod, kérdésed támad, fordulj hozzám bizalommal!

Veress Hunor

Pajtás: 54. tanfolyam, II. csoport
Ifi: 62-63. tanfolyam, V. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .