NVP Programok

Métaselejtezők

Figyelem! A május 19. délelőtt elmaradt métaselejtezőket június 2. délutánra tettük át.

Lezajlott a métaselejtezők sorsolása.

A tavalyi rendszerhez hasonlóan idén is három 5-5 csoportból álló blokkban mérkőznek majd meg egymással a csoportok: május 11. (szombat) délután, május 19.(!!!) (vasárnap) délután, valamint június 2. (vasárnap) délután. Az elődöntőkbe a blokkok első helyezettjei, valamint a legjobb második helyezett jut be; akik közt júniusban dől majd el, ki emelheti a magasba a Métakupát.

  • Május 11-én, szombat délután a II., VI., VII., XI., XIII.,
  • május 19-én, vasárnap délután a III., X., XII., XIV., XV.,
  • június 2-án(!!!), vasárnap délután az I., IV., V., VIII., IX. csoportok csapnak majd össze egymással.

A mérkőzések a Nagyréten fognak zajlani. A délelőtti csoportok találkozója reggel 8 órakor lesz az Otthon előtt, elbúcsúzni pedig 13:30-kor fognak ugyanott. A délutániak 12:30-kor találkoznak, majd 18 órakor zárják le a napot.

Mindenkit arra kérünk, hogy érkezzen csoportpólóban! Legyen nálatok naptej, valami fejfedő a napsütés ellen, illetve innivaló.

Métaselejtezők a Facebookon

Disclaimer: az élő sorsolós videóban az V. és X. csoportok fordítva szerepelnek. Az V. csoport a szombati szolgálatára való tekintettel választhatott időpontot, ez tévedésből került figyelmen kívül hagyásra. Az itt leírtak az irányadóak, vagyis az V. csoport délelőtt, a X. csoport pedig délután fog játszani. Elnézést a kellemetlenségért!

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .