Cikkek Gyermekvasút Hírek

(Újra)Indul a GYVTV!

„Apa kezdőőőődiiik. Kezdődik, kezdődik, KEZDŐDIK!!”

Az elmúlt két év sikerének köszönhetően idén újraindul a GYVTV. Az eddig megszokottakhoz hasonlóan a szeptemberi hónap a csatorna számára ismét egy arculatváltást, valamint a követőknek néhány meglepetést jelent.

„Üdvözöljük kedves nézőinket, ez itt a GYVTV híradó X. évad Y. adása. A stúdióban Hegyi János, és Völgyi Éva. Máris kezdünk. / Türütürürüm. / A kamerába kell nézni? / INDULAGYVTV / Megrendezésre került… / Nem csak a hétköznapokat, de a kavicságyazatot is felforgatta…” – ez csak néhány gondolat az elmúlt két év híradóiból. Reméljük mindenkinek van egy-két szép emléke ezekkel a műsorokkal kapcsolatban, és

boldogan fog búcsút inteni nekik.

Az előző év statisztikái kimutatták, hogy a híradók nagyrészt elvesztették a figyelemfelkeltő/fenntartó és érdekes tulajdonságukat, ezért itt az ideje egy új struktúrát bevezetni a GYVTV berkein belül. A havi beszámolókat felváltják az egy programról szóló videók. ((Így például egy nagyvasúti-program nem csak három percet fog kapni egy híradó részeként, hanem egy teljes hosszúságú önálló adást.)) Ezáltal egy eseményről sokkal részletesebb képet tudunk majd alkotni egy-egy videóban. Emellett az ezévi naptár egészen sok mindent rejteget még magában, és ha mindenről lesz egy beszámoló, valószínű, hogy az eddigiekhez képest gyakrabban lehet majd tartalomra számítani számítani a csatornán.

 

Ma már ki is került az első videó, amit Kiss Botond XII. csoportos pajtás küldött nekünk, a drezdai csereútról.

„Ennyi volt mára a GYVTV Híradó, találkozunk a legközelebbi adásban. Viszontlátásra!”

Címkék

Norbert Blum

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .