Egyéb Érdekesség

Vajon hányan lesznek a következő tanfolyamon?

Elkezdődött az iskola. Elkezdődtek a szolgálatok, csoportprogramok, sőt mindjárt itt az első nagyvasúti program. Lassan véget ér a szeptember. Elérkezik október első szombatja, idén nevezetesen október 5-e. Ezen a napon fog elindulni a 64. Gyermekvasutas Tanfolyam.

Van olyan ismerősöd, osztálytársad, kistesód, edzéstársad, szomszédod, háziállatod (na jó, utóbbi talán nem) akit érdekel a Gyermekvasút? Esetleg kérdezték már tőled, hogy lehet valaki Gyermekvasutas? Most itt az idő, hogy ők is megkezdjék a tanfolyamot. Jelentkezni itt lehet, a korábbi évekhez hasonlóan negyediktől hatodik osztályos korig, legalább 4-es tanulmányi átlaggal. Hívjátok minél több barátotokat, ismerősötöket!

Illetve, hogy ti is izgulhassatok a megnyitó napján, akik már elvégeztétek a tanfolyamot, látnoki képességeteket tesszük próbára. Tippeljétek meg, hány gyerek jön majd el a 64. tanfolyam megnyitójára! Ezt ezen a felületen tehetitek meg (természetesen mindenki csak egyszer tippelhet). A nemrég bemutatott Sihuhu csetboton is lehet tippelni a Tanfolyam szó beírásával. Reméljük sokan fogjátok eltalálni, hajrá!

Bikkes Katica

Ifivezető VIII. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .