Cikkek Egyéb Tanfolyam

A 65. tanfolyam ifivezetői

Nemsokára indul a 65. Gyermekvasutas Tanfolyam, ahol már 15 vidám és kedves ifi nagyon vár benneteket.

Tanfolyami csoportvezetés

Sziasztok!

Szkupien Peti vagyok, 20 éves, mérnökinformatikusnak tanulok a BME-n. Összesen ez a tizenkettedik évem a vasúton, hatodik éve vagyok ifi, melynek keretein belül főként a XII. csoportban tevékenykedtem, a 65. tanfolyamnak pedig én leszek a tanfolyami csoportvezetője. A kedvenc színem a kék, nagyon szeretem a meggyes sütit, színházba járni és főzni. Ha bármi kérdésetek lenne, forduljatok hozzám is bizalommal, sok sikert a tanfolyamhoz!

 

 

Szevasztok!

Levi vagyok, 20 éves, és én leszek a 65. tanfolyam csoportvezető-helyettese. Családommal élek, kutyám van, BKV-val járok. 2009 nyara óta vagyok a Gyermekvasúton, ifiként pedig a 6. csoportnál voltam 4 évig. Szeretek főzni, színházakba vagy különböző alternatív előadásokra/eseményekre járni. Egyik szenvedélyem a magyar futball, azon belül is az angyalföldi Vasas FC, meccsnapokon általában mindig ott vagyok az Illovszky lelátóján. Kedvenc színem a zöld, kedvenc állatom pedig a lajhár. Minden álmom egyszer részt venni egy dél-amerikai többhónapos körtúrán. Imádom a magyar alternatív rock’n’rollt meg úgy alapjába véve a zenét, bár hangszeren játszani nem tudok. Futottam már megvadult tyúkok elől, hatodikban pedig lekakilt egy alvó gyűrűsfarkú maki az állatkertben. Régen voltam tanfolyamos gyerkőc, de arra emlékszem, hogy nagyon élveztem, szerintem ti is fogjátok, legalább is mi mindannyian azon leszünk, hogy ez így legyen.

A osztály

Sziasztoook!

Sinka Zsófia vagyok, és a 65. tanfolyamon én leszek az A osztály osztályfőnöke. Pontosan  6 évvel ezelőtt kezdtem meg a gyermekvasutas pályafutásomat az 53. tanfolyam D osztályában, majd ezt követően 5 csudajó évet töltöttem el a nyolcadik csoportnál. Nemrég lettem 16 éves, Gödöllőn élek a családommal, és a hebrencs kutyusommal. Az iskolát illetően immáron második éve koptatom a XVI. kerületi Szerb Antal Gimnázium padjait, magyar és rajzórákon azt hiszem, még vidáman is.
Ebből már nem nehéz kitalálni, a művészetek megszállottja vagyok, nagyon szeretem a festészetet, a szép verseket, az izgalmas könyveket.
Ezeken kívül odavagyok a gyönyörű virágokért, az olasz kultúráért és a világmindenség összes csokiját fel tudnám zabálni.
Már nagyon várom, hogy találkozhassak Veletek, bármilyen kérdésben forduljatok hozzám bizalommal!

Sok sikert a tanfolyamon Skacok! 🙂

 

Sziasztok!

Csani vagyok az A osztály egyik ifivezetője. 2020. Január 17-én lettem 15 éves, illetve ez már az 5. évem a vasúton. Az 55. tanfolyammal jöttem fel, és a 15 csoport közül, a 13. csoportban töltöttem el 4 csodálatos évet. Kedvenc csokim a 3BIT, valamint olasz nyelvet tanulok, illetve azt szeretem a legjobban, mint idegen nyelvet. Nagyon szeretek utazni és álmom, hogy pilóta legyek felnőttként.

Nagyon sok sikert kívánok a tanfolyamhoz, kérdések esetén nyugodtan keressetek!

 

 

Sziasztok!

Márk vagyok, az A osztály ifivezetője. Réges-régen, 2015-ben az 55. tanfolyammal kerültem fel a Gyermekvasútra, majd a XII. csoportnál töltöttem el négy felejthetetlen évet.
Jelenleg kilencedikes vagyok a pesti Piarista Gimnáziumban. Nagyon szeretem a kémiát, a fizikát, a matematikát, de a közlekedéssel kapcsolatos témákat sem vetem meg; továbbá a Sacher-tortát. Ha esetleg segítségre lenne szükségetek, nyugodtan forduljatok hozzám! Kívánom, hogy Ti is gazdagodjatok legalább annyi, meg annyi csodálatos élménnyel, mint ahogy én annak idején.

Hajrá!

B osztály

Sziasztok!

Engem Holecz Hargitának hívnak, de nyugodtan hívjatok csak Harginak. 16 éves vagyok és már két éve a Kispesti Deák Ferenc Gimnáziumba járok.
A Gyermekvasútra az 54. Tanfolyammal jöttem fel és utána 5 csodálatos évet töltöttem el a 3. csoportnál. Imádom a kutyákat és nagyon szeretném, ha nekem is lehetne egy Golden Retrieverem. Nagyon szeretem a biológiát és a földrajzot, de emellett szeretek enni, fotózni, Disney meséket nézni, és színházba járni.Idén a 65. Tanfolyamon a B osztálynak leszek az osztályfőnöke. Ha bármi kérdésetek lenne vagy csak egy jót szeretnétek beszélgetni nyugodtan keressetek meg!
Már nagyon várom, hogy megismerjelek titeket!

 

Hellóka!

Soto-Granda Claudio a becsületes nevem, habár a vasúton csak Claunak szólítanak. Kint születtem Spanyolországban, anyukám magyar, apukám pedig spanyol. 15 éves vagyok és a pestszentlőrinci Vörösmarty gimnázium nyelvi előkészítős osztályának a tanulója vagyok. Pontosan 10 tanfolyammal ezelőtt érkeztem a vasútra ahol az A osztályt erősítettem majd 4 fantasztikus évre kerültem a XII. csoporthoz. Most pedig a ti tanfolyamotokon leszek a B osztály ifije. Magamról röviden annyit, hogy közlekedés fanatikus vagyok, nagyon szeretem a repülést, ha nagy leszek pilóta szeretnék lenni de a vasúti közlekedés világát is kedvelem. Ezen kívül nagyon szeretek sportolni ezen belül teniszezni,pingpongozni, focizni valamint métázni. Nagy hobbim a videók készítése, vágása is. Remélem  boldogan fog el telni ez a 4 hónap.

 

Sziasztok!

Lukács Isti vagyok, 16 éves, és Újpalotán lakom. Az 53. tanfolyammal kerültem fel a vasútra, ahol 5 nagyon szuper évet töltöttem el a harmadik csoportnál. Most a 65. tanfolyamon a B osztálynak leszek az egyik ifivezetője. Az V. kerületi Eötvös József Gimnáziumban tanulok immáron 4. éve. Nagyon szeretem a biológiát és orvosnak készülök. Ezen kívül szabadidőmben szívesen futok, biciklizek, illetve szeretek kirándulni, utazni.Remélem nektek is nagyon jól fog eltelni ez a négy hónap. Ha bármilyen kérdésetek van, nyugodtan forduljatok hozzám.

Hajrá, sok sikert!

 

Sziasztok!

Baráth Márk vagyok, 15 éves, és a 65. tanfolyamon a B osztály ifivezetője.  10-es, az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium és Kollégiumban tanulok már negyedik éve, ahol kedvenc tantárgyaim közé tartozik a földrajz, a történelem, vagy éppen a matek. Nagyon szeretek sportolni, főleg labdajátékokat (8 évig fociztam), illetve kirándulni is. Ezeken kívül érdekel még a gasztronómia világa és új országok, népek, emberek megismerése is. Ha bármi kérdésetek támadna, forduljatok hozzám bizalommal!

 

 

C osztály

Sziasztok!

Az én nevem Ábel, 16 éves vagyok és idén a 65. tanfolyamon a C osztálynak leszek az osztályfőnöke. Én az 54. tanfolyammal jöttem fel a vasútra ezután a 8. csoportnál voltam 4 évig pajtás. Jelenleg van egy hörcsögöm, de egyszer nagyon szeretnék egy rókát tartani. Szeretek biciklizni és túrázni, a kedvenc tantárgyam a matematika. Ha bármiben tudok segíteni szólj bátran!

 

 

Sziasztok,

Virág vagyok, 16 éves és a C osztály ifivezetője leszek. A Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázim 10. osztályos tanulója vagyok, reál tagozaton. Nagyon szeretem a matekot és a kémiát, és kedvenc elfoglaltságaim közé tartozik a gitározás és az éneklés is. Három testvéremmel és szüleimmel Budapesten élek. A Gyermekvasútra az 52. tanfolyam C osztályával jöttem fel, majd 5,5 csodálatos évet töltöttem el a 14. csoportnál.

 

 

Sziasztok!

Pintér Mátyás vagyok, 15 éves és Budapesten, a Vasúttörténeti Park mellett lakom A XIII. kerületben. A szintén XIII. kerületi Németh László Gimnáziumba járok már 5 éve, oda, ahová a leendő Kereskedelem tanárotok Váczi Viktor is járt. Mivel a szomszédságból megcsapott a mozdonyfüst így én is szeretem a tömegközlekedést, igazi fanatikusa vagyok, de emellet még 12 éve néptáncolok, télen korcsolyázok és nyáron esetleg lovagolok. Imádom Németországot azon belül a Berlint, Bonnt és Wuppertalt. Ebből kifolyólag tanulok németül, de csak fél éve és angolul 10 éve. Én leszek a C osztály egyik ifivezetője.

Ha bármi kérdésetek van forduljatok hozzám bizalommal!

 

Sziasztok,

Gergő vagyok, 15 éves, és jelenleg a Veres Pálné Gimnáziumban tanulok, reál szakon. Két kedvenc tantárgyam a matek és az informatika, de ezek mellett imádok a kutyámmal foglalkozni és olvasni is. A gyermekvasutas tanfolyamot 11 tanfolyammal ezelőtt, az 54. tanfolyamon kezdtem meg, és közel 4,5 évet töltöttem el az I. csoportnál. A 65. Tanfolyamon a C osztály egyik ifivezetője leszek.Ha bármilyen kérdésed, kérésed, mondanivalód lenne, állok rendelkezésedre bármikor!

 

 

D osztály

Sziasztok!

Dobronyi Árpi vagyok, 16 éves és már ötödik évemet töltöm a vasúton. Az 54. tanfolyammal jöttem fel, majd a IX. csoportban töltöttem el felejthetetlen éveket. Rólam elöljáróban annyit, hogy Piliscsabán élek és egy német nemzetiségi gimnáziumba járok. Szabadidőmben szeretek gitározni, fotózni és a barátaimmal lenni, mindezen kívül pedig érdekelnek a nyelvek. Ezen a tanfolyamon én leszek a D osztály osztályfőnöke. Remélem ti is sok szép élménnyel gazdagodtok majd az itt töltött idő alatt és már nagyon várom hogy találkozhassunk a tanfolyamon!

Addig is puszi/pacsi, Árpi

 

Sziasztok!

Bius vagyok, a D osztály ifije. A napokban leszek 15 éves. 4 évvel ezelőtt, az 57-es tanfolyammal jöttem fel, és ezután 3 évig voltam a 8 csoport tagja. Most Kelenföldre, a Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnázium 9 osztály tanulója vagyok. Van egy öcsém, egy kutyám és egy tengerimalacom. Imádom a zöld színt és a malacokat. Szeretek gitározni és olvasni. Kedvenc zenekarom az AWS és a Green Day.

Ha bármi kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal.

 

 

Sziasztok!

Halász Boti vagyok, 16 éves volt III. Csoportos pajtás most Ifi vezető. Réges-régen egy messzi messzi galaxisban egész pontosan 2015-ben lettem gyermekvasutas. Jelenleg közlekedést és logisztikát tanulok a Bethlen Gábor Szakgimnáziumba. az 65-ik tanfolyam D osztályának leszek az IFI vezetője. Szeretek sütni, főzni, fotózni és rajzolni. Kedvenc színem a zöld, kedvenc kajám bármi ami csirke és kedvenc édességem a mákos rétes. Ha bármi kérdésetek van akár a szakmával, a gyermekvasúttal vagy gyakorlatilag bármilyen témába, nyugodtan forduljatok hozzám is. Sok szeretettel várlak titeket.

 

Sziasztok!

Németh Domonkos vagyok 15 éves, és a 65. tanfolyamon a D osztály egyik ifivezetője leszek. Amikor annyi idős voltam, mint ti, akkor az 55. tanfolyamon voltam D osztályos, majd a 2. csoporthoz kerültem és ott töltöttem el 4 szuper évet. Kistarcsán élek és a Budapesti Szent Margit Gimnázium 9. osztályába járok. Van 2 testvérem Luca és Kincső, akikkel nagyon sokat vagyunk együtt. A hobbijaim közül kiemelném a foci és a kenuzást, bár egyiket sem csinálom versenyszerűen. Ezenkívül szeretek videót vágni, zenét hallgatni, valamint hegyet mászni a családommal. Ha bármi kérdésetek merülne fel a tanfolyam alatt bármivel kapcsolatban, akkor keressetek bátran.

 

Németh Gergely

Pajtás: 54. Tanfolyam, I. csoport
Ifi: 64-65. Tanfolyam, VIII. csoport