Cikkek Egyéb

Marci visszavág | Könyvajánló #3

Ismét szerda van, és ismét egy rendkívül szuper és érdekes könyvajánlóval érkezünk! Most (az eddigiekkel ellentétben) egy rövidebb regényt fogunk nektek bemutatni, ami úgyszintén egy sorozat része, de nem kell ismerni a sorozat korábbi köteteit ahhoz, hogy megértsük mi történik. De nem szaporítanám tovább a szót, csapjunk is a közepébe!

A héten is egy kortárs magyar íróval ismerkedhetünk meg, aki ráadásul rengeteg regényt írt fiataloknak! Igen, nektek! Ez az író pedig nem más, mint Nógrádi Gábor. Van rá esély, hogy az iskolában már találkozhattatok ezzel a névvel, mert a PetePite című könyvet is ő alkotta, ami egy gyakori kötelező olvasmány.

De térjünk is vissza a könyvhöz, ami a Marci visszavág címet viseli. Ebben a könyvben egy ötödikes fiú, Marci nem mindennapi életét ismerhetjük meg, ugyanis egy titkosszolgálat figyeli minden lépését, mert egy őrült bérgyilkos, Borisz van családja nyomában. De mivel is jár ez a szörnyű élet? Nem találkozhat barátnőjével, külsejét és személyiségét, sőt a legrosszabb, hogy még a kutyáját is átfestik! De aggodalomra semmi ok, ugyanis a titkosszolgálat mellett egy jó útra tért bérgyilkos, és Marci nagyszülei is (akik már sajnos eltávoztak az örök vadászmezőkre) segítenek.

Ahogyan már korábban is említettem, ez a könyv a sorozat második része, a korábbi a Marci öröksége címet viseli. Ha szeretnéd a teljes könyvsorozatot elolvasni megteheted, mert mindkét könyvet le tudod tölteni az alábbiakban.

Ha már idáig eljutottál, akkor te már biztosan bele szeretnél olvasni valamelyikbe, amit az egyik borítóra kattintva már el is kezdhetsz, a telefonodon vagy a számítógépeden, ugyanis az eddigiekhez hasonlóan a könyvet nem tudjuk valódi, fizikai valójában elérhetővé tenni (hacsak nem bújkál valamelyik kötet, ott a könyvespolcodon)

Mint azt már megszokhattátok, ez a könyv is felkerül a mi kis könyvespolcunkra, hasonlóan az eddigiekhez.

Most már nincs más hátra, mint előre, tehát fogd a kezedbe a telefonodat/e-book olvasódat, és kezd el olvasni a könyvet, de még lesd meg ezt az idézetet:
A könyvek néma mesterek.

Németh Gergely

Pajtás: 54. Tanfolyam, I. csoport
Ifi: 64-65. Tanfolyam, VIII. csoport