Cikkek Egyéb Gyermekvasút Hírek

Tájékoztató a koronavírushoz kapcsolódó intézkedésekről

Rendkívüli!
Rendkívüli!

Tisztelt Szülők!

A koronavírus elleni védekezéshez kapcsolódó szigorító intézkedések alapján a Gyermekvasúton november 10-től további intézkedésig szünetel a személyszállítás.

  • A forgalom újraindulásáig a gyermekvasutas szolgálatok elmaradnak.
  • A soron következő, november 21-i – MiniCity névre hallgató – nagyvasúti programot nem tartjuk meg.
  • Szintén elmaradnak az erre az időszakra hirdetett csoportprogramok, szakkör és klub alkalmak, valamint a több napos téli túrák.
  • Az éves szakmai vizsgára való felkészüléshez az új Segédlet és a gyakorló feladatlapok december közepétől elérhetőek lesznek a www.sihuhu.com/szakmai oldalon.
  • A Gyermekvasutas Tanfolyam rendje a kiadott Ütemtervhez képest módosul: az eredetileg pénteki napokra meghirdetett képzési alkalmakat szombaton tartjuk a hűvösvölgyi Gyermekvasutas Otthonban (C és D osztálynak 9:00-12:30, A és B osztálynak 13:00-16:30 között) – az érintetteket külön értesítjük a részletekről
  • Az ifiképzés digitális oktatás keretében folytatódik – az érintetteket külön értesítjük a részletekről

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a kormányzati intézkedéseket és a MÁV Zrt. iránymutatásait, és ezekhez igazítjuk saját belső eljárásrendünket.

A kialakult helyzetben fokozott türelmüket és megértésüket kérjük, további fejlemények esetén azonnal tájékoztatni fogjuk Önöket.

Budapest, 2020. november 10.

Németh Gergely

Pajtás: 54. Tanfolyam, I. csoport
Ifi: 64-65. Tanfolyam, VIII. csoport