Cikkek Hírek NVP Programok

MiniCity – Eredményhirdetés

2021. november 27-én lezajlott a MiniCity város vezetése által szervezett bemutató kirándulás, ahol a látogatók megismerkedhettek MiniCity különböző foglalkozásaival, mely foglalkozásokat a város jeles szakemberei mutatták be. Vendégeink 7 foglalkozásban próbálhatták ki magukat különböző változatos munkakörökben, többek között orvosként, színművészként, vagy akár közlekedésmérnökként is.
Látogatóink 14 helyszínen várták a szakembereket, akik többek között megtanították őket a tehénfejés fortélyaira, megtervezhették egy város közlekedési hálózatát és megismerhették annak működését a pénzügyi területeken is. Ezen kívül a városi mentőszolgálat segítségével elsősegélynyújtási képzésben is részesülhettek a csapatok.

Szakembereink a csoportokat a különböző állomásokon pontozták, aszerint, hogy melyik csoport hogyan végezte el a rábízott feladatot. A kapott pontokat minden csapat a saját városának fejlesztésére használhatta fel, így növekedhetett az üres térkép minél színesebbé és nagyobbá. Azon csapatok akik a legszebb, és legjobban fejlődő városokat hozták létre a városvezetés által jutalomban részesülnek, a sorrend a következő lett:

  1. helyezett: 1. csoport
  2. helyezett: 6. csoport
                      7. csoport
  3. helyezett: 8. csoport

Gratulálunk a nyertes csoportoknak, valamint köszönjük mindenkinek, aki részt vett a rendezvényünkön, remélhetőleg sok hasznos tapasztalattal, és jó élményekkel távoztak a programról.

Németh Gergely

Pajtás: 54. Tanfolyam, I. csoport
Ifi: 64-65. Tanfolyam, VIII. csoport