Cikkek Érdekesség

Novemberi horoszkóp

A november gyorsvonatnál is sebesebben berobogott az életünkbe, új kihívásokkal és új kérdésekkel felvértezve, így hát meg is érkezett a novemberi horoszkóp, hogy semmi se érjen minket váratlanul!

Bak (12.22. – 01.20.)

Egy fárasztó október után, egy nyugalmasabb novembernek néz elébe, érdemes pihenésre használnia ezt a néhány hetet. Remek kikapcsolódást nyújthatnak a gasztro klub alkalmai, mellyel jobbnál jobb helyekre látogatnak el a legkülönlegesebb ételeket megkóstolni. Úgy érezheti már nem sok dolog várja 2023-ban, de nagy változásokat tartogat számára a november, csak fogadja ezeket nyitottan. Talpraesettsége és szorgalma miatt egy torony vagy végállomási pénztár beosztásra számíthat az elkövetkezendő szolgálatban.

Vízöntő  (01.21. – 02.19.)

Fergeteges novembernek néz elébe! A vízöntő számára rengeteg új lehetőséget kínál a következő hónap, ezekkel mindenképp érdemes élnie, ugyanis pozitív hatásai lesznek az év hátralevő részében. Mindig is remek logikai gondolkodással rendelkezett, ennek megcsillogtatására kiváló alkalom lehet a november végi Revolúció NVP. Kitartása és lelkesedése miatt nagy eséllyel kerülhet rendelkező vagy jegyvizsgáló beosztásba következő szolgálatában.

Halak (02.20. – 03.20.)

A halak számára a november a megfontolt döntésekről fog szólni. Sok munka vár rá, de ennek hónap végére meg is lesz a gyümölcse. A feladatait  néha soknak érezheti, épp ezért kell figyelnie a megfelelő időbeosztásra. A sok munka mellett érdemes a baráti kapcsolatait ápolni, erre fantasztikus lehetőség a zsonglőr klub vagy a KBK. Kitűnő szociális érzékének és remek felfogásának köszönhetően zárfékező vagy naplózó beosztásra számíthat.

Kos (03.21. – 04.20.)

A kosra ebben a hónapban új kihívások várnak, szenvedélyes és energikus jelleme miatt a rendelkező képzések előtt átolvassa a Segédletet és mindig fent van a keze, ha az ifik kérdeznek. Szolgálatokban is segíti a még kicsit bizonytalan rendelkezőket, szívesen tanítja őket és válaszol kérdéseikre. Kiváncsisága se tud nyugodni ebben a hónapban sem és sok programon, klubon megfordul a hónapban, ennek a megtervezéséhez pedig a SiHuHu hónapindító cikkjét használja. Novemberben főleg az állomási szolgálatokra számíthat, akár mint rendelkező, de a váltókezelői szerepkör is lehet megtalálja.

Bika  (04.21. – 05.21.)

A bika ebben a hónapban sem veszít céltudatosságából. Ha nem is teljesen sikerült feltöltődnie az őszi szünet alatt, némi energiát azért tudott szerezni, pont annyit, hogy magabiztosan vágjon bele a november hónapban várható kihívásoknak. Erős és vezető jelleme munkáin is meglátszik, akár az iskolában, akár a vasúton sikerül valami újba belekezdeni és abban sikereket elérnie. A vasúton a legjobb lehetősége erre a zsonglőr klub két novemberi alkalmán ígérkezhet. Szolgálataiban most megpróbál visszavenni a kicsit makacs jelleméből és segíteni másokat akár szakmai, akár közösségi szempontból.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Az ikrek törekszik kiegyensúlyozottabb életet élni, az őszi szünetben, ha nem is érezte hosszúnak legalább egy kicsit tudott pihenni és újult erővel tud nekivágni nem csak az iskola kihívásainak, hanem a vasúton lévő kikapcsolódást jelentő programoknak is. Jóindulatú természete miatt segíti a rendelkező oktatások lezajlását figyelmével és fegyelmezettségével. Ebben a hónapban a szolgálati beosztást illetően főleg vonaton történő szolgálatra számíthat, ahol viszont vigyáznia kell, ugyanis a gyönyörű őszi erdő szépsége könnyen elterelheti figyelmét.

Rák (06.22. – 07.22.)

Megtapasztalta az új év nehézségeit, és kezdi kiismerni őket. Ha összeszedett, és kézben tartja a dolgokat, akkor nem eshet bántódása. Alig várja, hogy belekezdhessen a nagy beszélgetésbe, mint amilyent a szomszédos állomás rendelkezőjével fog folytatni, amikor végre rendelkezni fog. A személyes beszélgetésre kiváló alkalom lehet egy KBK, vagy egy Gasztro klub alkalom. Kövesse az eseményeket, és vegyen részt minél több dologban, hogy garantáltan felejthetetlenné tegye az őszi időszakot. Próbáljon meg a csoportnál is minél több mindenkivel beszélni, és élvezze a többiek érdekes történeteit.

Oroszlán  (07.23. – 08.23.)

Most már biztosan tudja, hogy az új bár eleinte ijesztő, igazándiból nagyon jó, és olyan élményeket szerezhet, amiket sehol máshol. Ráébredt, hogy a Gitár klub alkalmai nagyon is vonzóak, és megcsillogtathatja rejtett tudását. Kiderült, hogy a Zsonglőr klub is élvezetes, és most már sokkal magabiztosabb a saját képességeiben. Mutassa meg magát mindenhol, nincs mitől félnie, hiszen tökéletes. Kezdeményezzen bátran és élvezze a garantált sikert, és töretlen figyelmet. Ha kicsit elveszettnek érzi is magát, gondoljon arra, hogy egy összegzés, egy áttekintés, és egy jó beszélgetés mindig segít. Még a tökéletlen is lehet tökéletes.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Az új tanév gyorsabban telik mint gondolta volna, de nagyon élvezi. Izgalmasak az új tantárgyak, és a rendelkező oktatás is nagyon érdekes. Megtalálta a helyét a csoportban és több baráttal gazdagodott. Szívesen nyit az új dolgok felé, ilyen például a Zsonglőr klub, ami ugyan csak második évét kezdi a vasúton, de töretlen sikere igazán vonzó. A következő NVP-n is sok újdonsággal találkozhat, de ha közelebbről megnézi, ez is csak a régi alapokon fekszik új köntösbe bújtatva. Pont ezért becsülje a múltat, de merjen változtatni és belekezdeni az új dolgokba. A következő szolgálatában is legyen önmaga felé  nagy bizalommal.

Mérleg (09.24. – 10.23.)

Szuper hír: bolygója, a Vénusz hamarosan belép a mérleg jegyébe, ami rengeteg pozitív hatással lesz a novemberére! Szerencsésebbnek fogja érezni magát, nagyobb valószínűséggel kerül legkedvencebb szolgálati beosztásaiba! Csoporttársaival remekül kijön, közérzete az átlagosnál is sziporkázóbb. Úgy érezheti ebben a hónapban, hogy csak úgy megtáltosodott, a rendelkező oktatáson lelkesen vesz részt, ha Ifiképzésre jár, ne habozzon megosztani remek gondolatait az elkövetkező alkalmakon. Figyeljen oda barátaira, egy közeli ismerősének hamarosan szüksége lesz a segítségére. Használja ki jó hangulatát arra, hogy másokat is felvidítson, pozitív energiáit minden bizonnyal szívesen látják bármelyik klub alkalmán!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A november 11-én bekövetkező Skorpió Mars – Bika Uránusz szembenállást egyre növekvő feszültségként fogja érzékelni. Aggodalomra semmi ok, hiszen barátai, csoporttársai és ifijei támogatják ebben a hónapban is, bátran támaszkodjon rájuk! Az esetleges negatív érzelmek ellen kérje kedvenc dalát a szolis vonaton, vagy vegyen részt egy KBK alkalmon! Mivel skorpió, ezért sebességcsökkentés nélkül masírozik tovább novemberben is, elszántsága és ereje miatt nagy eséllyel kerül toronyba, vagy zárfékezőnek.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A bolygók állása miatt ebben a hónapban bizonytalanabbnak érezheti magát, de igazi nyilasként semmitől sem kell tartania, hiszen a kihívások csak még erősebbé teszik! Ne féljen a felelősségteljesebb szolgálatok ellátásától és bátran jelentkezzen a reggelinél zöldséget osztani, hiszen ezt senki más nem tudná jobban csinálni! Szerelmi ügyeiben most meglepő és új fordulatok következnek be, könnyen lehet, hogy amíg nem figyel, valaki elcseni szíve váltózárjának kulcsát. A hideg, szeles, sötét időjárás ellen kérje sokat a “Ránk süt a nap” vagy a “Napkorong” című számot a szolis vonaton, kerülje viszont a “Börtön ablakában”-t!

Csúry Veronika

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .