Cikkek Érdekesség

Decemberi horoszkóp

Senki se aggódjon, nem marad a csillagok tanácsa nélkül; megérkezett a decemberi horoszkóp!

Bak (12.22. – 01.20.)

A bak már hónapokkal ezelőtt pontosan eltervezte a téli szünete minden napját, így ő már gondtalanul hátradőlhet és élvezheti a telet és a közelgő ünnepeket. Ám ezek a pontos tervek változhatnak, legyen rugalmas és ne görcsöljön azon, ha valami nem úgy alakul ahogy elképzelte. Érdemes kimozdulnia így év vége közeledtével a komfortzónájából és valami újat kipróbálnia-például megismerkedhet a gitározás alapjaival a gitár klub alkalmain. Ugyan mindjárt vége az évnek de ne engedje el magát a szolgálatokban, mivel könnyedén kerülhet rendelkező vagy zárfékező beosztásba.

Vízöntő  (01.21. – 02.19.)

Kézműves díszek sokasága ékeskedik lassan a lakásban, a vízöntő mindig is odavolt a karácsonyért és a december eljöttével egyre inkább lázban ég. Azonban türelem rózsát terem, karácsony előtt is rengeteg izgalom várja, először élvezze ki ezeket. A szolgálatokban egy váltókezelő vagy pénztárosi beosztásra és sok-sok hóra számíthat. Ha szeretne még egy szenzációs programot ebben az évben, látogasson el a gasztro klubba, ahol egy zseniális társasággal kóstolhatja meg a legjobb finomságokat.

Halak (02.20. – 03.20.)

Beköszöntött a december, de a halak kissé túlzsúfolta ezt a hónapot. Sok programot tervez a barátaival, családjával és persze magára is szeretne időt szánni, épp ezért fontos odafigyelnie a megfelelő időbeosztásra. Szeretteivel való időtöltésre remek alkalmat nyújthatnak a karácsonyi vásárok, barátaival pedig fantasztikusan szórakozhat egyet még idén a zsonglőr klub alkalmain. 2023 utolsó szolgálataiban egy fantasztikus váltókezelő, netán naplózó vagy jegyvizsgáló beosztásba kerülhet.

Kos (03.21. – 04.20.)

A kos decembere sok bosszúsággal indulhat, a dolgok nem úgy sikerülnek, ahogy elképzelte őket. Viszont ne vesszen el ezekben az apróságokban, fordítson időt a fontos dolgokra és bátran kérjen segítséget a körülötte lévőktől! Szerencsére a Nyilasban járó Mars segíteni fog, újra összeszedettnek és erősnek érezheti majd magát. Az esetleges hóesést kihasználva építsen sok hóembert, ezek segíteni fognak csakrái kiegyensúlyozásában. Úrrá lesz rajta a nosztalgia, hasznája ki az alkalmat, hogy szeretteivel együtt barangoljon az emlékek között egy forró kakaó társaságában. Nagyobb valószínűséggel kerül vonatra, vagy végállomásokra.

Bika  (04.21. – 05.21.)

Rázós hónap lesz a december, az ünnepek és az év vége közeledtével nagy lesz a rohanás és a zsúfoltság. Viszont igazi bikaként állja majd a sarat, aggodalomra semmi ok, azonban ilyenkor se feledkezzen meg a pihenésről és lazításról. A lelassításhoz tökéletes alkalom lehet egy-egy klub alkalom, vagy szolgálatok közben a havas táj böngészése és a vonatok zakatolásának hallgatása. A szolis vonaton kérje bátran a Micimackó vagy a Grund című számot! A Szilveszter különleges fordulatokkal érkezik majd, legyen résen, lehet, hogy nem minden úgy alakul, ahogyan azt eltervezte. Zárfékező, vagy középállomási naplózó beosztásokra számíthat.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A hideg és az influenza időszak közepette még inkább ügyeljen egészségére, nehogy éppen az ünnepekre betegedjen le! A fizikai egészség mellett azonban fontos a lelki jólét is, töltsön sok időt szeretteivel, csoporttársaival, barátaival! A gyakorlólapok új kihívásokat hoznak, de könnyedén veszi az akadályt, elegendő tanulással csak úgy sziporkázni fog az idei szakmai vizsgán. Egy Nap-Neptunusz fényszög miatt könnyen félreértésbe keveredhet valakivel, az érzelmek és az indulatok helyett viszont próbáljon a józan észre hallgatni. A karácsony kellemes meglepetést fog hozni (és nem csak a fa alá), járjon nyitott szemmel, nehogy elszalassza! Végállomási pénztáros, vagy rendelkező beosztásokra számíthat.

Rák (06.22. – 07.22.)

A tél beköszöntével teljesen karácsonyi hangulatba kerül. Már érzi a fenyőfa illatát, és a mézeskalács ízét. Az ízlelőbimbói kényeztetésére pedig pont kapóra jön a a Gasztro klub téli alkalma, ahol sok ínycsiklandó ételt kóstolhat meg. Teljes extázisba kerül a hó látványától, ami rengeteg energiát ad, még a sötét délutánokon is. Ezt a tanulás mellett a Zsonglőr klub alkalmain is kiválóan fel tudja használni, és új szinteket dönthet meg a labdaforgatásban. A téli szünet nagyon jól fog telni, végre beszélhet rég látott szeretteivel, és akár több éves bonyodalmak is megoldódhatnak.

Oroszlán  (07.23. – 08.23.)

Vészesen rövidülnek a nappalok, és komorak a délutánok. De még ez sem akadályozza meg, hogy már a jól megszokott lenyűgöző személyiségét megmutassa. A minden KBK alkalmon töretlen sikert arathat a jó meglátásaival, és tudásával, de emellett csoporttársai nagy segítségére is lehet a szakmai tudása átadásával. Merjen segíteni a többieknek az élet minden területén. Az iskolában, egy szolgálatban, a szüleinek, vagy akár egy Zsonglőr klub alkalmon. Ne aggódjon, a téli szünetben minden aggodalma elmúlik, és egy békés környezetben, akár egy fehér forró csoki mellett, egy jó beszélgetés teljes fordulópont lehet a jövőjére nézve.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Tudja nagyon jól ,hogy a nem lehet karácsony (Kevin nélkül :D) karácsonyi zenék nélkül. Ezért is gondolta kifejezetten fontosnak, hogy elmenjen a Gitár klub következő alkalmára, és legalább egyszer egy nagyon jót zenéljen a többiekkel. A jó hangulathoz a megfelelő zene mellett a megfelelő társaság is nagyon fontos. Próbál mindig figyelmes lenni a körülötte lévő emberekre, és még ha azt is érzi, hogy ez nincs így, higgye el a többiek látják, és nagyon is értékelik az önzetlenségét. Egy kis kedvesség nagy csodákra képes. Legyen figyelmes a csoporttársaival a szolgálatban, vagy a téli túrán, és meglátja, nem lesz viszonzatlan.

Mérleg (09.24. – 10.23.)

Ahogy közeledik az év vége, érdemes lehet végiggondolni az elmúlt évet és hogy mennyi mindent hozott a számára. Legyen hálás azoknak, akik szebbé tették ezt az elmúlt 12 hónapot! Az ünnepi időszakban ne foglalkozzon azokkal az emberekkel akik negativitásukkal energiavámpírként elszívnák pozitív energiáit, inkább koncentráljon a meghitt és családias légkörre, élvezze a csoportjával töltött időt! A téli túrán legyen figyelmes és kedves, pozitív kisugárzásait adja tovább társainak és ifivezetőinek! Kedvessége és lelkesedése miatt jegyvizsgáló és hangosbemondó boesztásokra számíthat.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ebben a hónapban a Vénusz a Skorpióba lép, emiatt szerencsésebbnek, szebbnek és szerethetőbbnek érzi majd magát. Ismerősei többet keresik majd a társaságát, használja ki a téli szünetet, hogy azokkal is töltsön időt, akikkel esetleg eddig kevesebbet sikerült. A szolgálatokban is használja ki népszerűségét, segítsen társainak és lelkesen vegyen részt a programokon. Az év vége konfliktusokat tartogat majd számára, de ezeket próbálja elkerülni és inkább látogasson el egy decemberi klub alkalomra, vagy egyen egy jó kürtős kalácsot a Deák téren. Karizmatikus személyisége miatt pénztáros beosztásra számíthat.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Az év végi kavarodásban a körülötte lévők sok konfliktusba fognak keveredni, próbáljon ezekből kimaradni. A békés hangulat megőrzése érdekében a szolis vonatokon kérje a Jó nekem vagy a Kék virág című számot! Ha még nem tette, ne felejtse el időben beszerezni a karácsonyi ajándékokat a rohanás és idegeskedés elkerülése érdekében. Az újhold kifejezetten jó hatást fog gyakorolni, a megújulás jegyében már a gyakorlólapok megírása közben is kezdjen el a vizsgára tanulni és szakmai tudásával segítsen csoporttársainak is! Rendelkező, vagy váltókezelő beosztásra számíthat.

Csúry Veronika

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .