Cikkek Érdekesség

Januári horoszkóp

Elérkezett az újév, ami nem csak új kihívásokat, hanem az év eleji horoszkópot is magával hozta; íme a januári horoszkóp:

Bak (12.22.-01.20.)

A bak nagy tervekkel néz az új év elébe. Sok koncentrációt és figyelmet fognak céljai igénybe venni, azonban a kemény munka meghozza gyümölcsét és boldogan teszi majd meg befejező lépését a tervei felé. Azonban nem csak a kemény munka okozhat sok örömet hanem egy szenzációs nap a KBK-val, ahol a jó hangulat mellett még egy fantasztikus túra részese is lehet. A január sok meglepetést és váratlan fordulatokat tartogat, amit ha rossz előjelnek érez a kiszámíthatatlanság miatt, ne aggódjon, ezek a meglepetések mind-mind pozitív hatással lesznek a jövőjére. Az évindító szolgálatokban  naplózó, netán jegyvizsgáló beosztásba kerülhet.

Vízöntő (01.21.-02.19.)

Sok újdonságot tartogat számára ez az év, új élményeket és új barátokat egyaránt. Azonban a sok jó mellett ne hanyagolja fontos teendőit-többek a között a közelgő szakmai vizsgára való készülést. Mindenképp megéri részt vennie csoportja szakmai programján, hiszen így nem csak a vizsgára tud készülni, hanem a barátaival is remek időtöltés. A vízöntő számára a január egy nyugalmas, pihentető hónap lesz, a szolgálatokban azonban annál több izgalom várja zárfékező vagy rendelkező beosztásban.

Halak (02.20.-03.20.)

Az új évben nagy változásokra számíthat, melyek nagyban befolyásolhatják jövőjét, de ezeket még ha netán rossznak is érezné, igyekezzen a dolgok mögé látni, hogy új szempontból láthassa ezeket a változásokat. Azonban a gasztro klub jó hangulata továbbra is változatlan, ha valami finomságot enne egy jó társasagban, remek alkalom erre a gasztro klub. Az év első hónapjában pozitív megérzései felerősödhetnek, amiket ha nem hagy figyelmen kívül, sok örömet hozhatnak a következő hónapra. Januári szolgálataiban váltókezelő vagy pénztáros beosztásokra számíthat.

Kos (03.21.-04.20.)

A kos igen erősen kezdi az évet, az újévi fogadalmak tekintetében sem kell messzire mennie. Ahhoz azonban, hogy szakmailag is az ő éve legyen már ebben a hónapban el kell kezdenie áttanulmányozni a segédletet. A felkészülésben nagy segítségére lesz a chatbot is ahol már az aktualizált kérdésekkel készülhet szórakoztató módon a „segédlet” kulcsszó segítségével. Januárban a kos a kereskedelmi, főleg pénztárosi munkakörben mutathat valami újat.

Bika (04.21.-05.21.)

A bika előtt ebben a hónapban és a következő évben is remek lehetőségek fognak állni a kérdés csak hogy megragadja-e őket. Az új évvel együtt itt az ideje az új dolgoknak is. Már jelentkezett is a Sihuhu fotópályázatára, ahova a legjobb téli vonat fotóit adta be. Naptárába már be is véste a zsongőr klub januári alkalmait, ahol mindenkit maga mögé fog utasítani hihetetlen ügyességével. A csillagok állása főleg az állomási, azon belül is a forgalmi szolgálatok felé vetül a bika tekintetében.

 

Ikrek (05.22.-06.21.)

Az ikrek egy rendkívül jövedelmező hónapot és azzal együtt évet kezd. Számtalan lehetőség fog elé tárulni, a kérdés csak az, hogy észreveszi és elfogadja-e őket. Az ikrek már lesi a Sihuhu oldalt és ahogy kijött a jelentkezés a KBK kemencei alkalmára az elsők között jelentkezett a gőzösözésre. A hónapban lehetősége lesz megmutatni, hogy ki a legjobb rendelkező a vasúton, azonban ehhez szüksége van az segédletben kiadott új rendelkező szövegek megtanulásához.

Rák (06.22.-07.22.)

Az új év rengeteg új dolgot tartogat számára. Természetesen lesz benne sok nehézség is, de a már eddig megszerzett tapasztalatai által bátran vág bele a következő esztendőbe. Az éves szakmai vizsga is ijesztően hangozhat elsőre, de higgye el, amint túl lesz rajta sokkal jobb lesz. Ne féljen segítséget kérni az év folyamán sosem. A dolgok egyszerűbbek, mint aminek tűnnek, különösen, ha nem egyedül akarja minden nehézségét megoldani. A szakmai vizsgához is rengeteg segítséget talál a sihuhu oldalán, vagy az ifijeinél is. Ne aggódjon, rengeteg nagyszerű programban lesz része idén is. Mind a vasúton, mind a vasúton kívül.

Oroszlán (07.23.-08.23.)

Bár az év végére kicsit elfáradt, most azonban mégis rengeteg energiát adó esemény fog következni az életében. Amint tisztázta az eddigi sérelmeit, és megbeszéli saját magával is, hogy hogyan tovább, minden egyszerűbbnek mutatkozik. Ha jól beosztja az idejét marad ideje a klubokra és a szeretteire is. Néha felül kell emelkednie magán és az önszeretetét, illetve a gondolatait el kell hogy engedje. Hagyja, hogy mások imádják önt. Egy szolgálatban is sokkal többen fogják szeretni, ha nem eldicsekszik szakmai tudásával, hanem segít azt átadni a többieknek. Adjon, hogy kaphasson is. 

Szűz (08.24.-09.22.)

Nagyon motivált 2024 kapcsán, és már alig várja a már eddig eltervezett programjait. Figyelembe kell azonban vennie, hogy közeledik a félév az iskolákban, így ebből a motivációból a tanulásra is kell szennia. Fontos, hogy ne veszítse el ezt a motivációját, amit úgy tud elérni, hogy néha lazít. Legyen ez egy szolgálat, egy KBK alkalom, vagy egy Gitár klub, de fontos, hogy megnyugtassa önt belülről. Ebben az évben erre kell koncentrálnia, hogy ne feszítse túl magát, és megtalálja, hogy mikor van szüksége egy kis kikapcsolódásra. Ha pihenten végzi dolgait, mindenki észre fogja venni, hogy milyen precíz is valójában. A kiválóan megfelelt vizsga pedig csak a hab lesz a tortán. Ne adja fel!

Mérleg (09.24.-10.23.)

A január sok kihívással és fejtörést okozó eseménnyel érkezik. A szakmai vizsga új kérdései kezdetben nehézséget jelentenek, de a szuper fényszögek miatt hamar legyőz minden akadályt. A Plútó jegyváltása miatt bátrabbnak és vállalkozó kedvűbbnek érezheti magát, ezért érdemes az új évben bekapcsolódni egy egy klub alkalmába, akkor is ha még egyiket sem próbálta, hiszem ez a tökéletes alkalom, most semmi sem lehetetlen. Főként kereskedelmi beosztásokra számíthat.

Skorpió (10.24.-11.22.)

A január szuper hónap a skorpió számára! Rengeteg új lehetőség nyílik meg ebben a hónapban kapcsolatok, iskola és tanulás terén is.  Bátran mondjon igent mindenre! A szakmai vizsgára való készüléshez is ez a legideálisabb időszak, a Plútó jegyváltása nagyon sok pozitív hatást fog hozni. Nagy változás fog bekövetkezni a magánéletében, készüljön fel rá. Rendíthetetlensége miatt váltókezelő, rendelkező és zárfékező beosztásokra számíthat.

Nyilas (11.23.-12.21.)

Ebben a hónapban egy hosszú időszak zárul le az életében az előző évvel együtt. Ne féljen az ismeretlentől, minden úgy történik majd, ahogy a legjobb. A januári bolygóállások kifejezetten kedvezően hatnak anyagi szempontból, így főleg kereskedelmi beosztásokra számíthat. Ebben a hónapban a legkedvezőbb klub a nyilas számára a KBK.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék

Puskás Bernadett

Pajtás: 61. tanfolyam, II. csoport
Ifi: 72.-73. tanfolyam

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .