Klub Programok

MEGTELT – Börzsönyi utakon a KBK-val!

Alkalmunkra sajnos elfogytak a helyek, azonban aki szeretne velünk tartani, ő egy várólistára tud jelentkezni a kisvasutbaratklub@gmail.com-on keresztül. Az ide jelentkezőket lemondás vagy helymegüresedés esetén értesítjük!

Az év vonata beérkezett április állomásra, melynek bejárati jelzője bolondoknapi locsolkodást, míg a 27. szelvényben fekvő kijárati jelzője KBK alkalmat hoz. Az állomáson beköszöntött jóidőt ünnepelve, bevesszük magunkat a Börzsöny madárcsicsergésétől, szélfútta lomboktól és Csepel D414-es motoroktól harsogó lombjai és dombjai közé. Éppen ezért, ezen alkalmunkon kedves klubtársainkat nem csak a transzbörzsönyi kisvasúthálózat felfedezésére invitáljuk, hanem egyben egy 9 kilométeres túrára is, melyben kétlábon fedezzük fel a Bezina-völgy, Vízválasztó, Tolmács-hegy és Hosszú-völgy immáron zöldbe öltözött erdejeit.

A találkozó április 27-én, szombaton reggel 8:45-kor lesz a Nyugati Pályaudvar 1.-9- vágányainál (Westend felőli oldal), ahonnan a 9:08-kor induló 2362.sz. Z70-es zónázóvonattal utazunk Szobig, majd busszal folytatjuk utunkat egészen Márianosztráig, innen indul majd túránk. Visszaérkezni 17:54-re fogunk a 2333.sz. Z70-es zónázóvonattal Szob felől. Az elköszönés pedig ennek megfelelően 17:54-kor, vonatunk érkező vágányánál lesz a Nyugati Pályaudvaron. Az alkalom mindenkinek egységésen 5000Ft-ba kerül. Valamint mindenkinél legyen érvényes Diákigazolvány és/vagy Pest vármegye- vagy Országbérlet!

 Ami mindenképpen legyen nálad:

Időjárásnak és kirándulásnak megfelelő öltözet (túracipő!)

Egész napra inni-, ennivaló

Pecsétgyűjtő

Érvényes Diákigazolvány és/vagy Vármegye-vagy Országbérlet (vagy MÁK kártya/ MÁV arcképes)

Az alkalom költsége (5000Ft)

Jókedv

Amennyiben kedvet kaptál az alkalomhoz, nincs más teendőd, mint az alábbi kérdőíven jelentkezni rá, azonban siess, ugyanis az alkalomra csupán 40-en tudnak velünk tartani! Amennyiben mégsem tudsz majd jönni az alkalomra, azt legkésőbb csütörtök (04.25.) 18:00-ig jelezd felénk, ugyanis utána az alkalom teljes költségét be kell fizetned!

Továbbá szeretnénk felhívni minden klubtársunk figyelmét, hogy tervezetten a hétvégén indul a jelentkezés a kétnapos, szlovákiai túránkra, aminek minden részletével majd itt, a Sihuhu-n fogunk jelentkezni!

Bármilyen kérdés, kérés esetén forduljatok hozzánk bizalommal a kisvasutbaratklub@gmail.com email címen keresztül!

 

További tervezett alkalmaink az idei évben:

2024.május 18-19. Kétnapos túra: Feketebalog, Kassa (SK)

2024.június 24. Kerékpártúra / Viessmann

 

 

Hadas Tamás

Pajtás: 57. tanfolyam, II. csoport
iFi: 66-67. tanfolyam, III. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .