Egyéb NVP Programok

Már csak 12 nap és 8848m választ el minket a Csomolungmától!

Már sokan találkozhattatok a Serpa Rails munkatársaival szolgálataitok estéjén, és az a jó hírünk van, hogy alig 12 nap múlva, április 20-án indulnak is a repülőgépek, melyek egészen Katmanduig, a Mount Everest lábáig repítenek titeket! Innen indultok majd útnak, hogy 8848 méternyi fogas kérdésen keresztül bebizonyítsátok, hogy a Ti mérnökcsoportotok a legtalpraesettebb ahhoz, hogy megépítsék Nepál első fogaskerekűjét és megnyerjék a fődíjat, egy hatalmas tál gulab jamun-t, melyet Ne Pál és Ser Pál, Jak-díjas cukrászmesterek készítenek el.

 

A repülők a következő repterekről és időpontokban fognak indulni:

9:45-10:00 Normafa látogatóközpont, autóbusz-megálló: I.; II.; III.; IV.; V. számú irodák számára

10:15-10:30 Csillebérc állomás mögött: VI.; VII.; VIII.; IX.; X. számú irodák számára

10:15-10:30 Szépjuhászné állomás: XI.; XII.; XIII.; XIV.; XV. számú irodák számára

 

A verseny végén minden mérnökcsoport egy közös repülővel jut vissza Budapestre, mely 17:15-kor fog megérkezni Normafa látogatóközpont, autóbusz-megállóba, ahol könnyes búcsút veszünk egymástól.

A verseny végén, a fáradalmak kipihenése végett mindenkit meginvitálnunk egy csenddiszkóra, melyet innen tudtok letölteni. Éppen ezért a túrázáshoz megfelelő, kényelmes ruházat és cipő, elemózsia mellett ne felejtsetek elrakni magatokkal fej- vagy fülhallgatót, és telefonotokra a letöltött hangfájlt! Fontos, hogy a teljes csít és meditatív állapotot csak akkor éritek el a verseny után, ha addig NEM hallgatjátok meg a csenddiszkót!

Namaste, április 20-án találkozunk!

Hadas Tamás

Pajtás: 57. tanfolyam, II. csoport
iFi: 66-67. tanfolyam, III. csoport

1 hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .