Érdekesség Gyermekvasút Vasúton

Gyermekrajz-pályázatot hirdet a MÁV és az ORFK-OBB

Gyermekrajz-pályázatot hirdet a MÁV és az ORFK-OBB iskolás diákok számára. A pályázaton két kategóráibán lehet indulni, hogy a kicsik és a nagyobbak is ugyanolyan esélyekkel indulhassanak. A főnyeremény az első helyezettnek pedig igazán igéretes, főleg gyermekvasutasoknak; ugyanis a 20 fő társaságában egy feldíszített különkocsiban ünnepelheti majd születésnapját a Gyermekvasúton.

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajz-pályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés. A kiírás alapján a pályázó iskolások tíz közlekedési helyzet közül választhatnak egyet, amelyet lerajzolnak. Témaválasztáskor a gyerekek a közlekedési helyzetek áttekintése során megismerik azokat a legfontosabb közlekedési szabályokat, amelyek megszegése balesethez vezethet.

A VÁLASZTHATÓ TÉMÁK között 10 közlekedési helyzetet mutatnak be, ezek közül válassz egyet, amelyet szívesen lerajzolnál. Ha elkészültél, a rajzról fotót kell készíteni (maximum 5 MB, JPG vagy PDF formátumban), amelyet a JELENTKEZÉS oldalon lehet feltölteni.

Beküldési határidő: 2024. május 26.

További részletek: https://www.mavcsoport.hu/gyermekrajzpalyazat

Gulyás-Balla Márk

Pajtás: 55. tanfolyam, XII. csoport
iFi: 64-65. tanfolyam, IX. csoport
Ifiképzés

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .