NVP

20 nap múlva AprajaTATA!

AprajaTATA lakosai! 💙

Már csak 20 nap választ el minket a nyárindító 2 napos NVP-től! Ennek örömére egy kis ízelítőt hoztunk nektek, hogy milyen izgalmak várnak azokra a Törpökre, akik velünk tartanak.

Szobat reggel fogunk találkozni, majd egy rövid vonatút után meg is érkezünk AprajaTATA falvába. Elfoglaljuk gombaházainkat, majd Törpapa köszöntője után egy sportválasztó veszi kezdetét, ahol 3 sportágban mérhetik össze tudásukat a csoportok. Ezután mindenki elfogyasztja a magával hozott törpbogyóit, majd egy hatalmas fürdés következik. Ha mindenki kipancsolta magát, az esti törbogyópiténket is behabzsoljuk, majd az előadás jön, amivel Törpvezetőitek készülnek nektek. Az előadás után szabadabb program lesz, ahol rengeteg különböző állomáson tölthetitek az estét. Lesz többek közt diszkó, tábortüzes éneklés pillecukorral, sportok, kertmozi, társasok, menetrendírás, és kvízest is. Ennyi program után biztosan mindenki el lesz fáradva, így egy gyors mosakodás után mindenki nyugovóra tér.

Másnap 8-kor fogunk ébredni a Hami törp által frissen főzött áfonyapuding illatára, reggeli után pedig egy hatalmas Falufoglaló játék veszi kezdetét. Ebéd után még persze belefér egy kis strandolás, a vízbe nem vágyók pedig hennázhatnak, fonhatnak karkötőket és társasozhatnak a parton. Sajnos minden jónak egyszer végeszakad, így ezután vissza fogunk indulni a fővárosba, este pedig könnyes búcsút veszünk egymástól.

Ne felejtsétek el, hogy az előleg befizetésének határideje június 7.! Ezt a 8000 Ft-ot a nevelőiben tudjátok rendezni, készpénzben. Pólót is itt tudtok rendelni, további 2500 Ft-ért.

A póló mintáját és minden hasznos infót megtaláltok a http://sihuhu.com/aprajatata oldalon.

Reméljük, már ti is annyira várjátok a programot mint mi, 20 nap múlva találkozunk!

Főtörpök 💙

Galambos Lili

Pajtás: 60. Tanfolyam, I. csoport
iFi: 68-69. Tanfolyam, IV. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .