Cikkek Egyéb

Májusi horoszkóp

Leveles a május, virágos a rét, a havi horoszkóp pedig tele van válaszokkal az univerzum nagy kérdéseire! Vesd hát bele magad bátran, vajon mik várnak rád májusban!

Bak (12.22. – 01.20.)

A pihentető, ámde annál tartalmasabb április után a Bak számára a május is sok lehetőséget tartogat. Egész hónapban lehetősége van megtenni a sorsdöntő lépését, amely megadja a bátorságot, hogy merjen belevágni valami újba vagy már egy régebbi időtöltését magasabb szintre emelje a céljai eléréséhez. Ha valami újba kezdene bele mindenképpérdemes ellátogatnia a gitár klubba, ahol egy nagyszerű társaság és remek hangulat várja majd. Néhányszor bizonytalanság, akár motiváció vesztés törhet a Bakra, bármit is csinál épp, ilyenkor csak tartson egy szünetet, vegyen egy mély levegőt és lásson hozzá újra feladatihoz, elvégre a Szaturnusz mindenben segíti majd. Májusban rendelkező, netán váltokezelő beosztásokra számíthat.

Vízöntő  (01.21. – 02.19.)

A tavasz utolsó hónapja, igen változatos és váratlan lesz lesz a vízöntő számára, sok váratlan fordulatot tartogat számára a május. A hónap elejét érdemesebb a családjára barátaira fordítani, ebben az időszakban sokkal felszabadultabbnak érzi magát a társaságukban. Barátaival való időtöltésnek remek alkalom a zsonglőr klub, ahol fantasztikus emberekkel sajátíthatja el a zsonglőrködés alapjait. A hónap második felében pedig érdemesebb a teendőire koncentrálnia, a tavasz végi időszakban tudja ezeket a leghatékonyabban elvégezni. Az új menetrendben naplózó vagy zárfékező beosztások várnak a vízöntőre.

Halak (02.20. – 03.20.)

A pörgős április után jót fog tenni a halaknak egy kis kikapcsolódás. Ugyan nem lesz zökkenőmentes ez hónap, egy-egy nehézség, kellemetlenebb szituáció előfordulhat, azonban többnyire a pihenésre és önmagára tud koncentrálni. Továbbra is nagyszerű tanácsokkal szolgál barátai számára, ezért is érezheti majd néha azt, hogy mindenki a halaktól várja a megoldást. Fontos, hogy azért, mert barátainak segít, ne feledkezzen el a saját igényeiről és persze családjáról sem, akik ebben a hónapban jobban kereshetik társaságát. Családjával zseniális programlehetőség lehet a közelgő gyereknap. A tavasz végi szolgálatokban jegyvizsgáló és naplózó beosztások várják.

Kos (03.21. – 04.20.)

A május a megújulás hónapja lehet a kosnak, végre elengedheti magát és kiélvezheti a nyári idővel járó előnyöket. Ebben a hónapban érdemes kihasználnia a ezeket az előnyöket, ajánlott neki a sok mozgás, főleg a biciklizés, hogy a biciklitúrán tudja tartani a tempót.  A gyermekvasúton is főleg mozgósabb szolgálatok várnak rá, leginkább naplózói vagy váltókezelői beosztás a valószínű számára.

Bika  (04.21. – 05.21.)

A bikára remek hónap vár, a nyár közeledtével azonban nem szabad elengednie magát, még egy kicsit koncentrálnia kell a tanulmányaira. Nem szabad azonban csüggednie, hiszen ahogy az egyre nyáriasabb idő közeledtével az iskola nyujtotta nehézségek idővel csökkeni fognak és a Gyermekvasúton működő klubok is jó kikapcsolódási alapot nyújthatnak a bikának a csoport programok és szolgálatok mellett.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Remek hónap következhet be az ikrek életében. Egyre inkább érzik a tavaszt és már a nyár még távoli, azonban erős gondolatával foglalkozik, azonban ennek az ábrándnak nem szabad kizökkentenie az ikreket pályájáról. A vasúton is remek hónap vár rá, már elsők közt jelentkezett a nyári programokra, amik között a kedvenceibe szinte biztosan be fog kerülni. Szolgálataiban a váltókezelő beosztás lesz a legjellemzőbb.

Rák (06.22. – 07.22.)

A májusi bolygóállások konfliktust jeleznek az életében. Kerülje az összetűzést, nem minden csata éri meg, hogy megharcolják! A nehezebb időszakokban nyugodtan támaszkodjon barátaira és csoporttársaira, a tavasz végi csoportprogramok és klubok tökéletes lehetőséget biztosítanak a minőségi együtt töltött időre. A május érzelmekben gazdag időszak lesz a rák számára, kacsolatait elárasztják az érzelmek, viszont ügyeljen rá, hogy ezek ne áramoljanak irányítatlanul. Ebben a hónapban kisebb középállomási beosztások várják.

Oroszlán  (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán számára a május a függetlenedés hónapja lesz, érezheti ezt barátaival és párkapcsolatában egyaránt. Ügyelnie kell viszont, hogy ez a függetlenedés ne menjen kapcsolatai rovására, figyeljen oda és ápolja megfelelően a számára fontosakat. Erős, kalandvágyó természete ebben a hónapban nagyon könnyen elkalauzolhatja a figyelmét a kötelezettségeiről, ne hanyagolja el tanulmányait és szépen vezesse a szolgálati naplókat! Ha kalandokra vágyik, most remek alkalmat biztosíthat a Zsonglőr klub, vagy akár a KBK is. Májusban főként szerelvényeken teljesít szolgálatot.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A szüzet ebben a hónapban egy nagy választás gyötri, nehez tud dönteni. Bízzon az univerzumban, hagyjon időt magának gondolkozni, ha eljön az ideje tudni fogja, hogy mi a legjobb választás. Ebben a hónapban fontos, hogy megőrizze higgadságát, ügyeljen a rendre és a struktúrára, ez nagyban hozzá fogja segíteni, hogy sikereket érjen el, akár tanulmányaiban, akár az élete más területein. Ezt a hónapodat a higgadság és kiegyensúlyozottság fogja jellemezni, ezért főként váltókezelő, rendelkező illetve pénztáros beosztásokra számíthat.

Mérleg (09.24. – 10.23.)

A mérleg az előző hónapokban kissé elvesztette az egyensúlyát, májusban végre elkezdni visszaszerezni az irányítást a dolgok felett. A pozitív kilátások és az eddig felhalmozódott negatív energiák miatt eléggé ellentmondásosan érezheti magát ebben a hónapban, de nyugodjon meg, jó úton halad! 22-én és 25-én kedvező fényszögek fogják támogatni egy fontos döntés meghozatalában, hallgasson bátran a megérzéseire. Ebben a hónapban főként végállomáson, vagy a szerelvényeken lát el szolgálatot. Bátran látogasson el a zsonglőr klub alkalmaira, hogy rátalálhasson a tökéletes egyensúlyra.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A skorpió számára több konfliktust is jeleznek a bolygók, ezekre érdemes odafigyelni. Erős, makacs jelleme miatt nehezen enged az igazából, viszont így hajlamos nem meghallani, amit mások próbálnak mondani. Legyen türelmes másokkal és önmagával is, törekedjen mások nézőpontjából is megvizsgálni a dolgokat. Az elmúlt hónapok nagy változásai májusban is kitartanak, használja ki a jó időből és a bolygóállásokból fakadó pozitív energiákat, hogy maximális erőbedobással tudjon ezeken dolgozni. Májusban főként naplózó és pénztáros beosztásokra számíthat.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Bolygója a Jupiter 26-án lép az ikrekbe ami nagy változásokat fog hozni szerelmi életében. Járjon nyitott szemmel és szívvel, bízzon az univerzum pozitív energiáiban! A május remek lehetőségeket nyit meg előtte, az most a legfontosabb, hogy felfedezze önmagát és kilépjen a komfortzónájából. Erre kiváló lehetőséget kinálnak a különböző klubok: gitározás, zsönglőrködés, ínyenckedés, kisvasutazás, még nem túl késő bekapcsolódni egy-egy év végi alkalomba! Ebben a hónapban főként olyan szolgálati beosztásokra számíthat, ami már nagyon régen, vagy még egyáltalán nem volt. Vegye bátran az új akadályokat!

Csúry Veronika

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .