Hírek Ifiképzés Kisegítő Vasúton

Ifiképzés indul 2024 őszén is

Jövő tanévben is ifiképzés indul a 2024/25. tanévben nyolcadik osztályt kezdő, illetve az idei (2023/24) tanévben nyolcadik osztályt végző pajtásoknak. A képzés vezetése részletes tájékoztatást adni, illetve a jelentkezést kiírni 2024 szeptembere folyamán fogja. Addig is pár fontosabb követelményre hívnánk fel a figyelmet.

Éves szakmai vizsga:

Az egyik fontos követelmény, hogy az előző vizsgaidőszakban kiválóan megfelelt minősítést ért el. Aki nem rendelkezik ezzel, neki két javítási lehetőséget biztosítunk:

  1. 2024. június 23. (v) 15:00
  2. 2024. június 24. (h) 09:30

A táborozásokat követően már nem lesz lehetőség javításra. Természetesen más is élhet a javítási lehetőséggel, pl. akik a következő időszakra „kíválóan megfelelt” vizsgát szeretnének kisegítő szolgálatra való jelentkezésre.

Az új vizsga megkezdésével az idei vizsgaidőszakban írt vizsga eredménye érvénytelenné válik.

Tanulmányi átlag

Az ifiképzésre való jelentkezésnek feltétele a 4,0 évvégi átlag, amelyet 2024. szeptember 30-ig kell bemutatni a nevelőtanárnál, de legkésőbb az ifiképzésre való jelentkezésig szükséges. A tanulmányi átlag bejegyeztetéséért a jelentkező felel!

Egyéb információk

Akik gondolkoznak a jelentkezésen, ifiségen, nekik javasoljuk a tavalyi cikket, amelyben megtalálható az előző szempontrendszer, tájékoztató és követelményrendszer. Az új képzési év dokumentumai 2024 szeptemberében kerülnek kihirdetésre a sihuhu.com oldalán.

Gulyás-Balla Márk

Pajtás: 55. tanfolyam, XII. csoport
iFi: 64-65. tanfolyam, IX. csoport
Ifiképzés

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .