Gyermekvasút Programajánló

Júniusi összefoglaló

Sziasztok! 

Most, hogy végre hivatalosan is beléptünk a nyárba, néhány igazán különleges program vár ránk. Nézzük is ezeket! 🙂

Gitár klub (06.04.)

Ha fel szeretnéd fedezni a benned rejlő gitártehetséget, vagy csak fejlesztenéd a gitártudásod, akkor ez az alkalom tökéletes számodra!
Találkozó és elbúcsúzás: 17:00-18:00
Helyszín: Gyermekvasutas Otthon
A programra ne felejts el előtte jelentkezni ebben a cikkben!

Avatás (06.08.)

Minden évben eljön a pillanat, amikor a tanfolyamot frissen végzett gyerekek hivatalosan is Gyermekvasutas pajtásokká válnak. Ez egy ünnepélyes esemény, amin az avatandók családtagjai, barátai is részt vehetnek.

Zsonglőr klub (06.10.)

Ha már rendszeres tagja vagy, vagy ha még csak most ismerkednél meg vele, akkor is kiváló program lehet a zsonglőr klub, mely minden 2. héten kerül megrendezésre az Otthonban.
Találkozó és elbúcsúzás: 16:30-18:00
Helyszín: Gyermekvasutas Otthon

AprajaTATA (06.15-16.)

A 2 napos, tatai nagyvasúti program idén az AprajaTATA névre hallgat. Rengeteg izgalmas program és sok élmény vár ránk, ezekről ebben a cikkben olvashattok, az indulási és érkezési időket ebben a cikkben, minden egyéb infót pedig ezen az oldalon találtok.

Biciklitúra (06.24-26.)

Ezen a nyáron a Tisza-tó és a Balaton vidéke után a Tiszántúlra látogat el a csapat, Debrecentől Mátészalkáig, három nap alatt. A sátortáborhoz hasonlóan kempingekben, sátrakban szállnak meg. Sajnos a jelentkezés már lezárult, de az se búsuljon aki nem jutott be, így is rengeteg program várható a nyáron! 🙂

Mindenkinek kitartást kívánunk az évvégi hajrához, 19 nap múlva nyári szünet! 😉

Galambos Lili

Pajtás: 60. Tanfolyam, I. csoport
iFi: 68-69. Tanfolyam, IV. csoport

1 hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .