NVP Ti írtátok

PouLand EXPO

Pouland 2012.
Pouland 2012.

A legutóbbi egész napos nagyvasúti program, a Pouland Expo célja a csoporttársakkal való találkozás és közös élmények szerzése volt, minél több program és újdonság kipróbálása közben.

Pouland 2012.
Pouland 2012.

A Pouland eseményre reklámvideók készültek, melyek arra ösztönöztek minket, hogy minél többen vegyünk részt a programon. A videókban minden csoport játszott Pou-val, a medvével. A videókat a Facebook csoportban tudtuk megnézni. Többek között ez is megtette a hatását, mert a megjelent gyereksereg létszáma kb. 240 fő volt.

A helyszínre érkezéskor sok izgalmas, érdekes, vicces program várt minket, a zöldségszobrászattól kezdve, a vasutas kvízeken át a Freeline-ig. Ez egy egész napos élménytár volt a jópofa reklámokkal együtt, amiket mi készítettünk. Volt fotós helyszín, ahol betekinthettünk a Photoshop világába, volt médiás helyszín, ahol részesei lehettünk szereplőként egy kitalált híradó leforgatásának, megismerhettük az űrlények világát, volt krimivacsora, zene és irodalom, történelem, ének, tréning, sport és még rengeteg egyéb dolog. A tűzoltók, a mentők és a rendőrök összehangolt munkáját is megismerhettük: bemutatták, hogy milyen intézkedést igényel, ha egy gyerek közúti baleset áldozata lesz. Volt igazi rendőr, tűzoltó és mentőautó is a helyszínen.

Többféle versenyen vehettünk részt aznap. Az egyik az volt, hogy minél több helyszínre kellett ellátogatnia a csoportnak, ezzel pedig minél több matricát kellett gyűjteniük. Ezt a versenyt a legtöbb gyűjtött matricával a 2. csoport nyerte, második a 4. csoport lett, a harmadik pedig az 1. csoport. A nyereményük egy ízletes torta volt. A program másik részét a 13. csoport nyerte meg, mert tőlük jöttek el aznap a legtöbben. Nyereményük egy kívánság szoli volt, amelyet a program másnapján teljesíthettek.

A flashmob táncot, amit a nap folyamán tanulhattunk meg, délután együtt adtuk elő, sőt még az utókornak is megörökítettük videó formájában. Zárásként pedig az ifik táncoltak nekünk.

Szerintem a Pouland Expo nagyon jó volt! 🙂

Készítette: Rab Domonkos (7. csoport)

Rab Domonkos

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .