Ti írtátok

Gyermekvasutas táncklub

Táncklub
Táncklub

A Gyermekvasúton 3 éve vannak klubok, így mindenki megtalálhatja azt az elfoglaltságot, amivel szívesen eltöltheti a szabadidejét. Nekünk ilyen a táncklub!

Ez a klub az elsők között alakult és a Tumanie-n debütált. Azóta egyre többen járunk táncolni és hétről-hétre készülünk valami újdonsággal. Nagyon változatos a paletta, minden tánc más-más stílusú. A táncklub ifivezetői: Orsi, Colos, Vercsi és Ági. Ők tanítják be nekünk a jobbnál jobb koreográfiákat.

A tavalyi évben felléptünk a nagyvasúti programokon (InMedia, Reflektor, Sportválasztó) és a Gyereknapon Hűvösvölgyben, ahol az Animal Cannibals után léptünk színpadra. Tavaly is többféle táncot tanultunk, de a legemlékezetesebbek között van a Grease, amiről a Táncklub a nevét kapta és a „Sexy and I know it”, ami egy hatalmas bulis tánc, ahol orvosnak öltözve leptük meg a közönséget.

Az idén már 21-en mutattuk meg egy új oldalunkat a Pouland Expon, egy fergeteges, „groupie” tánccal. Már készülünk a következő programra, ami egy igazi „oh yes” produkció lesz.

Ha van kedved felejthetetlen délutánokat eltölteni egy nagyon jó közösségben, táncolni tanulni, akkor téged is vár a Táncklub minden kedd délután 4 órától, egészen 6 óráig, a Gyermekvasutas Otthonban!

Kiss Fanni, XI. csoport

Antal Végh

Pajtás: 48. tanfolyam, VII. csoport
iFi: 58-59. tanfolyam, IX. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .