Szakmai

Vasútmodell kiállítás jövő hétvégén (február 28.-március 3.) Káposztásmegyeren

Egy újabb év kezdődik a jövő hét végi kiállítással. A már megszokott káposztásmegyeri helyszínen ismét láthatjátok a 40 méter hosszú H0-ás modulrendszerünket, melyen változatlanul zakatolnak a vonatok, villamosok, és valamivel csendesebben járnak az autóbuszok 🙂 A villamos remíz felújított állapotban lesz látható, valamint klubtársaink nekiláttak a villamos felsővezeték kiépítéséhez.

Látható lesz a Lego város és a kicsik kedvencei: az irányítható és tologatható Thomas-asztal, valamint egy favasutas játszóház.

Cím: Karinthy Frigyes Művelődési Ház Közösségi Háza (Budapest, IV. kerület – Káposztásmegyer, Lóverseny tér 6.)
Megközelíthetőség: Lehel térről vagy Újpest városközpontból a 14-es villamos Óceánárok utca megállóhelyén kell leszállni, vagy a Keleti pályaudvarról a 20E jelzésű autóbusz, amivel a végállomásig kell közlekedni. Innen kb 200 métert kell megtenni a lakótelep sétálóutcájában (az óratorony alatt kell átmenni).
A kiállítás nyitva tartása: Február 28 – március 3.
Csütörtök, péntek: 9-18 óra, szombat: 10-18 óra, vasárnap: 10-17 óra.
Jegyárak: gyermek 500 Ft, felnőtt 700 Ft, családi jegy 2200 Ft.

A jelenlegi előkészületekről és a klubéletről megtalálhatjátok a videókat a http://www.facebook.com/1esvillamosklub oldalon.


Várunk szeretettel minden érdeklődőt és vasútbarátot, valamint ne feledjétek el lájkolni klubunkat a facebookon!

Üdvözlettel:
1-es Villamos Klub

Váczi Viktor

Nevelőtanár
A SiHuHu patrónusa

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .