Gyermekvasút Ti írtátok

Nyári fotópályázat!

Felújított nagykilátó kocsi Széchenyi-hegyen
Felújított nagykilátó kocsi Széchenyi-hegyen

A nyári szünet idejére fotópályázatot hirdetünk minden jelenlegi gyermekvasutas részére! A pályázaton elsősorban az alább megjelölt témákban várunk tőletek különféle fényképeket, amelyek vasutunk, illetve vasutasaink különleges nyári pillanatait örökítik meg. A pályamunkákat a jatek@sihuhu.com e-mail címre várjuk, 2013. szeptember 4-ig (a tárgy tartalmazza a kategória számát és a beküldő nevét, csoportját)! Az eredményes pályázatokat a Gyermekvasút képtárába és a SiHuHu-ra fogjuk feltölteni, valamint a jövőben ezeket akár hirdetményeinken és weboldalainkon is felhasználhatjuk majd. Az egyes kategóriákban legjobb fényképeket készített pajtásokat kisebb vasutas ajándékcsomaggal jutalmazzuk majd! Sok sikert és eredményes pályázást kívánunk!

  1. Éjszakai közlekedés a Gyermekvasúton (Múzeumok Éjszakája, Tűzijátéknéző vonat, Teljesítménytúra)
  2. Nyári utazás a Gyermekvasúton (nyári hangulatú, az utastérből készített fényképek, esetleg csoportotokkal (civil) utazásaitok során)
  3. Gyermekvasút a természetben (Fotó a nyílt pályán, melyen hangsúlyos a zöld környezet, vagy különféle természeti jelenségekkel készített vonatos fényképek (naplemente, szivárvány, csillanó fények, stb.).)
  4. Pillanatkép (A jó pillanatban elkészített fényképek csodája, hogy képesek megállítani az időt. Bizonyára te is láttál már olyan fotókat, amiken emberek, vagy tárgyak épp a levegőben voltak, vagy mozgásukból adódóan érdekes perspektívában látszottak.)
  5. Segédletborító (Te milyen képet látnál szívesen a 2013/2014-es Segédlet borítóján (elöl és hátul))
  6. A tábor legszebb pillanata (várjuk a táboraitok, sátortáboraitok legjobb, legviccesebb momentumában elkészített fotókat, csoportképeket, vagy találd meg a legviccesebb pontját a folyosót díszítő tábordekorációtoknak és készíts vele egy közös fényképet!)
  7. I. Egyéb kategória (a Gyermekvasút pályájához, szerelvényeihez, egyenruhás dolgozóihoz köthetően)
  8. II. Egyéb kategória (a gyermekvasutasoknak szervezett szabadidős tevékenységeihez kapcsolódóan)

*Azon beküldők munkái is részt vesznek a játékban, akik jelenleg nem gyermekvasutas pajtások, de őket csak művének publikálásával jutalmazzuk.

**Amennyiben az adott kategóriához 5-nél kevesebb pályázó műve érkezik, nem feltétlenül fogunk abban a kategóriában eredményt hirdetni

***A Gyermekvasút értékrendjével összeilleszthetetlen fényképeket a versenyből kizárjuk!

Gépészeti Nyíltnapok 2013.
Gépészeti Nyíltnapok 2013.

Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .