Klub Ti írtátok

Gasztro klub- Élménybeszámoló

Gasztro klub megtartotta idén a negyedik alkalmát is, ezen a mesés napon a Pirog Da-t próbálta ki.

Az alkalomról így írt egy résztvevő:

Kedves olvasó!

A Gastro Klubbal az elmúlt alkalmon az orosz streetfood egyik legjobb éttermét látogattuk meg Újpalotán.

Az étterem a Pirog Da nevet viseli. Az orosz konyha egyik jellegzetessége a pirog, ami egy lepényféle. Itt édes és sós különlegességeket is meglehetett kóstolni. Valamint a választékban hamburgerek is szerepeltek. A Gastro klubosok körében a Balkán burger örvendett a legnagyobb sikernek. A hamburger is ebben a lepényben volt elkészítve és hatalmas méreteket öltött. Volt benne egy speciális orosz hús és sok-sok zöldség és természetesen szószok is. A nagy evőink menübe kérték és kaptak hozzá házilag helyben sütött krumplit is. Bár maga az étterem egy kis furgon egy parkolóban, mégis a legtöbb mindent helyben készítik el a vendégeknek. A Pirog Da-ban jó nagy adagokat kaptunk és az árak sem voltak a földtől elrugaszkodva. A helyet csak ajánlani tudom azoknak, akik egy jó hambit szeretnének enni. Jobb, mint egy Meki, egy Burger King vagy, ha anyud nem szeretne főzni és valami finomat szeretnétek enni, a célnak a Pirog Da éppen megfelel, vagy bármelyik másik hely ahová eljuthatsz a Gastro Klubbal. Jó hangulat és finom kaják, mi kell még a tökéletes kikapcsolódáshoz?

Sorra járjuk Budapest legjobb streetfood-osait, te is tarts velünk. Remélem neked is kedved van immáron a legközelebbi alkalomra a Gastro Klubra eljönni!”

Bézi Gergely (7. csoport)

Ahogy Geri is írta, reméljük megjött a kedvetek nektek is a következő alkalomra eljönni!

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .