Cikkek NVP Programok

Replay #tivagytokamesehosok

Kedves Társulatok!

A nevem Lord George Ronald Seymour, de hívjanak nyugodtan Mr. Seymour-nak. Eddig az Oscar-gála miatt nem tudtam annyit foglakozni Önökkel, hisz rengeteg munkám, és pénzem van benne, így a managereimen keresztül értesülhettek a feladatukról. Már megérkeztek hozzám a színdarabjaik előzetesei, amitek ezúton is szeretnék megköszönni, nagyon felkeltették az érdeklődésem az összes társulat iránt.

Röviden annyit kell tudni rólam, hogy Angliában születtem, és a családom időtlen idők óta az angol arisztokrácia szerves tagja, de igazából ez az alkalom kivételesen nem rólam, hanem Önökről szól.  Biztosra veszem, hogy hallottak már arról, hogy manapság semmilyen izgalmas animációs film nem kerül a vászonra, így arra gondoltam, hogy magyarországi látogatásom alatt, szeretném felkérni az Önök társulatait, hogy a kedvenc mesefilmjeim hőseinek történetét mutassák be nekem egy kicsit másképp. Szerencsére van egy tökéletes helyszínem, melyet már az Oscar-díjas Mindenki c. film forgatása alatt megismertem, így Önök számára a legmagasabb színvonalú studiókat tudom biztosítani, március 25.-én. Remélem minden stáb a lehető legnagyobb erőfeszítéssel készül, hisz én sem érkezem üres kézzel, ugyanis a legjobb társulatokat természetesen bőkezűen fogom jutalmazni, a legmagasabb szakmailag kitüntetett zsűrim segítségével. 

Fontos kiemelnem, hogy nem szeretek várakozni, és mivel a szakmai zsűrim még az Oscar-díj átadását követő papírmunkával van elfoglalva, arra szeretnék kérni mindenkit, hogy segítsenek nekem eldönteni, mely társulat érdemli a Legjobb Előzetésért járó díjat.

A mihamarabbi találkozásra!

Lord George Ronald Seymour

https://www.youtube.com/watch?v=NyRfEr35NWk

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .