Cikkek Klub Programok

HüviLiga – Hagyma Kupa

A tanév utolsó Hüviligája következik május 13-án, délután a Labdakertben.

 

Kis szünet után újra itt a HüviLiga, idei negyedik bajnokságunk, a Hagyma Kupa következik május 13-án vasárnap délután.

Nevezés
Regisztrálni IDE kattintva tudtok a megadott űrlapon. Egy csapatba minimum 5 játékosnak kell nevezve lennie, de a regisztráció előtt minden csapattaggal egyeztessetek, nehogy bárkinek is emberhátrányban kelljen játszani! A nevezési határidő május 11. péntek, azonban ha hamarabb megtelik a rendelkezésre álló 8 hely, akkor a regisztrációt azonnal lezárjuk!

Nap menete
A bajnokság ezúttal is a Labdakert Sportklubban (1091. Soroksári út 79-91.) kerül megrendezésre. Mivel ezúttal két pályán fognak egyszerre zajlani az események, a HüviLiga fél napos lesz, hogy minden játékos tudjon azért tanulmányaira is koncentrálni. A találkozó 14 órakor lesz a szokott helyen, a Közvágóhídnál, a H6-os hév végállomásánál, az elbúcsúzás pedig 18:15-kor ugyanitt. Természetesen van lehetőség egyből a Labdakertbe érkezni, a direktben idejövőket 14:15-re várjuk, az elbúcsúzás számukra itt 18 óra.
A torna lebonyolítása visszatér a körmérkőzéses rendszerhez, vagyis mindenki játszik mindenkivel. A pontos programot a jelentkezés lezárását követően tesszük közzé!

Felszerelés, kellékek
A játékosoknak rendelkezniük kell a nevezésben megjelölt színű mezzel, illetve sportos nadrággal. Megkérjük a játékosokat, hogy műfüves, vagy sima talpú cipővel érkezzenek, a stoplis lábbeli viselése mérkőzéseken tilos! Ezen felül megkérünk mindenkit, hogy készüljön esőkabáttal is, ha az időjárás esetleg egy nem kívánt fröcsköléssel szentelné meg a Hüviligát! A futballfelszerelésen felül készüljetek elegendő élelemmel, VÍZZEL, vagy költőpénzzel, hiszen a Labdakert büfé mindenkit szeretettel vár!

Szurkolók
Természetesen ezúttal is számítunk -a csapatok nevében is- hű szurkolóinkra, akik minden Hüviligát nagy bulivá varázsolnak!

Rajta csak rajta, nevezésre fel! Focizzatok ti is egy jót utoljára ebben a tanévben és hódítsátok el a Hagyma kupát!

Ria-ria Hüviliga!

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .