Kultúra

Színházak éjszakája 2018-ban is!

Van már programod jövőhét szombatra? Nincs? Szuper! Akkor olvasd el az ajánlómat, és irány kultúrálódni!

Idén a Színházak éjszakája már hetedik alkalommal kerül megrendezésre valamennyi budapesti színház részvételével. A program keretein belül számos színházba ellátogathatsz Te is, és izgalmasabbnál izgalmasabb rendezvényeken vehetsz részt. Mindehhez csupán egyetlen egy karszalagra van szükséged, és indulhat is a kalandtúra!

Alapvetően ez az este nem az előadásokról szól, sokkal inkább próbálnak a színházak olyan élményt nyújtani a látogatóknak, melyek nem mondhatók mindennaposnak.

Na de akkor miről is van szó?

Néhány szemezgetés a várható legizgalmasabb programok valamennyijéből:

  • Számos teaátrum tart kulisszajárást, melynek keretében az érdeklődök megleshetik az öltözőket, titkos lépcsőházakban barangolhatnak, vagy akár a színpadra is felmehetnek, és megtapasztalhatják a forgószínpad vagy a süllyesztő / emelkedő varázsát.
  • Nyílt próbákon is részt vehetsz valamennyi színházban.
  • Interaktív módón Neked is van lehetőséged bekapcsolódni a „színházcsinálásba”!
  • Több teaátrum kínál programot kifejezetten kisóvodás korú gyermekeknek is, vidd el kistestvéredet Te is egy ilyenre!
  • Ha szeretsz mozogni vagy táncolni, több zenés színház programjában bukkanhatsz „tánctanítás” programpontra!
Kulisszajárás a Kolibri Színházban 2017-ben

A résztvevő színházak listája a következő:

Átrium, Baltazár Színház, Bethlen Téri Színház, Budapesti Bábszínház, Budapesti Operettszínház, Dumaszínház, Erkel Színház, Hatszín Teátrum, Játékszín, József Attila Színház, Jurányi Inkubátorház, Karaván Színház, Karinthy Színház, Katona József Színház, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, Magyar Színház, Momentán Társulat, Ódry Színpad – Színház és Filmművészeti Egyetem, Örkény István Színház, Pinceszínház, Radnóti Miklós Színház, Rózsavölgyi Szalon Arts & Café, RS9 Színház, Stúdió Színház, Szkéné Színház, Trafó, Trip, Turay Ida Színház, Újszínház, Vidám Színpad, Vígszínház

Tánctanítás az Operettszínházban a Színházak Éjszakáján

Ha meghoztam a kedvedet,  látogass el még több információért és a teljes programkínálatért a www.szinhazakejszakaja.hu-ra! Remélem, már úton vagy a legközelebbi színház felé, hogy megvedd a karszalagodat! Ott tali! 😉

 

 

 

Bikkes Katica

Ifivezető VIII. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .