Cikkek Egyéb Klub Szakmai

Már megint Delta

Figyelem, változás! A találkozó az Örs vezér terei HÉV peronján 7:45 és 8:00 között lesz, elbúcsúzni pedig a Keletiben, Hatvan felől érkező vonat vágányánál fogunk, 16:00-kor!

Pénteken Óbudán járt a Delta klub. Megnéztük az állomás régi berendezését, mely most funkció nélkül maradt a régi épületben, és körülnéztünk az új forgalmi irodában is, a KÖFI központban. Éppen csak lezajlott az előző alkalom, máris egy következőre invitálunk benneteket.

Hamarosan kitör az őszi szünet az iskolákban. Hogy ne unatkozzatok az első így keletkezett szabadnapotokon, október 29-én, hétfőn egy, a vaspályákról lassan eltűnő biztosítóberendezés megtekintésére hívunk benneteket!

Délelőtt a gödöllői HÉV-en járunk majd körbe, megnézzük a járműtelepet, a forgalomirányítókat Cinkotán, és az Örs vezér téri végállomás biztosító berendezését.

Délután Gödöllő állomásra látogatunk majd el, ahol végnapjait éli az Integra úgynevezett „vasgombos” berendezése. Ez a berendezés tekinthető bizonyos értelemben a D55 elődjének, sok szempontból egyszerűbb kezelni. Mára már kizárólag a 80a vasútvonal pár állomásán használják, azonban régen sok helyen volt ilyen berendezés. Az átépítés után a jelenlegi helyekről is eltűnik majd, és átadja a helyét a számítógépnek.

Találkozni  8:00-kor fogunk az Örs vezér téren, a HÉV megállóban, elbúcsúzni pedig  16:00-kor a Keleti pályaudvaron, a Hatvan felől érkező vonat vágányánál fogunk . A vonat- illetve HÉV jegyet mindenkinek magának kell megvennie (diákigazolvánnyal és Budapest bérlettel összesen 370 forint). Mindenki hozzon magával láthatósági mellényt és ebédet!

Ha felkeltettük az érdeklődésed, jelentkezz ezen a linken! Fontos, hogy időben jelentkezz, és így számolni tudunk a várható létszámmal.

Várunk titeket, a Delta szervezői

 

Bikkes Katica

Ifivezető VIII. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .