Cikkek Egyéb Érdekesség Klub Programok Szakmai

2019 első Deltái

Figyelem, VÁLTOZÁS!

Az elbúcsúzás 26-án, szombaton 16:30-ról 15:00-ra módusult a várható hideg-havas időjárás miatt.

Örülünk, hogy az előző Delta klubon is ilyen sokan voltatok, külön köszönjük, hogy az első fórum alkalmon is ilyen aktívan részt vettetek. A tiszatenyői vasúti balesetre sajnos ugyan nem jutott idő, de ami késik, az nem múlik! Ugyanis erre is sort fogunk keríteni, mégpedig január 11-én. Ismét a Gyermekvasutas Otthonban fogunk találkozni, ahol ezt az izgalmas előadást hallgathatjátok meg, utána pedig a fűtőházba megyünk majd fel, Csanádi Sándor úr vezetésével. A balesetről Füstös István fog majd beszélni nekünk.
Találkozni ismét 16:00-kor fogunk és a kis zsíroskenyeres bekészítés sem marad el!  Hozni kell láthatósági mellényt!
Az alkalom vége ismét 19:00-kor lesz. Kérjük, jelentkezzetek a cikk alján található linken.

Viszont üssünk két legyet egy csapásra, hiszen egy másik alkalomra is szeretnénk titeket meginvitálni.
Egy olyan helyre fogunk ellátogatni, ami mellett mindenki elment már, miközben Hűvösvölgybe tartott. Egy olyan helyre, ahol a járművek színezése hasonló, mint nálunk. Egy olyan helyre, ahol csak úgy kattognak a fogaskerekek.
Ennek a kis kirándulásnak a napja január 26-án lesz, amikor a Fogaskerekű telephelyére fogunk ellátogatni. Emellett megnézzük a városi vasút egyik telephelyét, a budagyöngyei villamoskocsiszínt.
Találkozni 9:00-kor fogunk a Széll Kálmán téren az óránál, elbúcsúzni ugyanitt 15:00-kor fogunk. Mindenkinél legyen bérlet vagy 3 vonaljegy, ebéd és láthatósági mellény!

Jelentkezni mindkét alkalomra ezen a linken tudtok: https://goo.gl/forms/UEnfJCeQnFCYjX6I3

Címkék

Bikkes Katica

Ifivezető VIII. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .