Delta Egyéb Érdekesség Friss Klub Programok

2019 első Deltái

Figyelem, VÁLTOZÁS!

Az elbúcsúzás 26-án, szombaton 16:30-ról 15:00-ra módusult a várható hideg-havas időjárás miatt.

Örülünk, hogy az előző Delta klubon is ilyen sokan voltatok, külön köszönjük, hogy az első fórum alkalmon is ilyen aktívan részt vettetek. A tiszatenyői vasúti balesetre sajnos ugyan nem jutott idő, de ami késik, az nem múlik! Ugyanis erre is sort fogunk keríteni, mégpedig január 11-én. Ismét a Gyermekvasutas Otthonban fogunk találkozni, ahol ezt az izgalmas előadást hallgathatjátok meg, utána pedig a fűtőházba megyünk majd fel, Csanádi Sándor úr vezetésével. A balesetről Füstös István fog majd beszélni nekünk.
Találkozni ismét 16:00-kor fogunk és a kis zsíroskenyeres bekészítés sem marad el!  Hozni kell láthatósági mellényt!
Az alkalom vége ismét 19:00-kor lesz. Kérjük, jelentkezzetek a cikk alján található linken.

Viszont üssünk két legyet egy csapásra, hiszen egy másik alkalomra is szeretnénk titeket meginvitálni.
Egy olyan helyre fogunk ellátogatni, ami mellett mindenki elment már, miközben Hűvösvölgybe tartott. Egy olyan helyre, ahol a járművek színezése hasonló, mint nálunk. Egy olyan helyre, ahol csak úgy kattognak a fogaskerekek.
Ennek a kis kirándulásnak a napja január 26-án lesz, amikor a Fogaskerekű telephelyére fogunk ellátogatni. Emellett megnézzük a városi vasút egyik telephelyét, a budagyöngyei villamoskocsiszínt.
Találkozni 9:00-kor fogunk a Széll Kálmán téren az óránál, elbúcsúzni ugyanitt 15:00-kor fogunk. Mindenkinél legyen bérlet vagy 3 vonaljegy, ebéd és láthatósági mellény!

Jelentkezni mindkét alkalomra ezen a linken tudtok: https://goo.gl/forms/UEnfJCeQnFCYjX6I3

Címkék

Ernyei Dániel

III. csoportos ifivezető, ex VIII. csoportos pajtás

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..