Cikkek Egyéb NVP Programok

Elindult a jelentkezés az Akadémia workshopokra!

Elindult a jelentkezés az Akadémia workshopokra!

November 26-án 25 különböző szakmába nyerhettek majd betekintést szüleitek és ifivezetőitek segítségével. Hogy pontosan mik is lesznek ezek?
Az elmúlt pár hétben a @sihuhucom Instagram oldalra mindegyik workshopról kikerült egy kis ismertető, ezeket az Akadémia highlight-ban nézhetitek vissza. Ezek az ismertetők hamarosan a SiHuHu chatboton keresztül is elérhetőek lesznek az Akadémia kulcsszó beírásával.

Azokra a workshopokra amik érdekelnek, ebben a kérdőívben tudtok jelentkezni, ezt a csoportok a szolgálatokban is ki fogják tölteni együtt, hogy senki se maradjon ki. A jelentkezési határidő november 20. Kérjük, akkor is töltsétek ki a kérdőívet, ha nem vesztek részt a programon!
A kitöltött kerdőívek alapján mindenkinek összeállítunk egy személyre szabott órarendet, ahol be lesz osztva, hogy a program napján mikor melyik workshopokon vesz részt. A workshopok hosszúságától függően (15, 30 és 45 perc) nagyjából 4-5 mesterséggel ismerkedhettek meg. Ezt az órarendet a program előtti héten fogjátok megkapni.

Itt olvashatjátok az előző cikkünket az Akadémiáról:
https://sihuhu.com/2022/10/akademia-hires-mestersegem-cimere/

A Táncteam egy szuper fellépéssel is készül a programra, akik szeretnének velük tartani, ne felejtsenek el jelentkezni a próbákra! További infók és jelentkezés az alábbi cikkben: https://sihuhu.com/2022/09/fellepes-az-akademian/

Hamarosan találkozunk! 😉

Az Akadémia szervezősége