Gyermekvasút Programajánló Programok

Töltsd a tavasz utolsó hónapját a vasúton!

Fotó: Grandi Max

Ismételten egy új hónapba léptünk, ezzel együtt pedig itt a következő programajánló, hogy megtölthesd a májust élményekkel!

Zsonglőr klub (05.06., 05.20.)
Ha már rendszeres tagja vagy, vagy ha még csak most ismerkednél meg vele, akkor is kiváló program lehet a zsonglőr klub, mely minden 2. héten kerül megrendezésre az Otthonban.
Találkozó és elbúcsúzás: 16:30-18:00
Helyszín: Gyermekvasutas otthon

Gitár Klub (05.15.)
Ha fel szeretnéd fedezni a benned .rejlő gitár tehetséget, vagy csak fejlesztenéd a gitár tudásodat, akkor arra ez az alkalom tökéletes!
Találkozás és elbúcsúzás: 17:00-18:00
Helyszín: Gyermekvasutas Otthon
A programra ne felejts el előtte jelentkezni a hamarosan megjelenő cikkben!

Gasztro klub (05.30)
Ha szeretnél jó társaságban valami finomat enni, akkor itt a helyed! Azt, hogy pontosan hol és mit fogtok tudni enni, azt viszont még titok fedi, de hamarosan megtudhatjátok, ha olvassátok a sihuhut.

AprajaTATA (06.15-16.)
Bár ez a kiváló program júniusban lesz, elvégre ez az idei nyári, kétnapos NVP, de már most érdemes rá készülni.
Nagyon fontos, hogy a programon való részvétel előleghez kötött, mely 8000 Ft és június 7-ig van lehetőség befizetni a nevelői irodában
Minden további információt megtalálhattok a program oldalán, a sihuhu.com/aprajatata oldalon

Métaselejtezők (05.04., 11.)
Ismét elérkezett az év legkomolyabb sporteseménye, melynek nézőszáma még az Olimpiát is felülmúlja majd. Ez természetesen nem más, mint a métakupa, melynek döntője az AprajaTATA programon lesz. Előtte viszont két hétvégén keresztül mérkőznek meg a csoportok 3 selejtezőben, hogy eldőljön kik vehetnek részt a fináléban.
A selejtezők összeállításáról, illetve az időpontokról, valamint másról is ebben a cikkben olvashattok!

Nyári programok
Bár kétség kívül nagyon izgalmas a tábor s a sátortábor, de ezen felül is érdemes pár több napos utat betervezni a vasúttal, hiszen ezek is új élményeket nyújthatnak.
Az idei évben lehetőség lesz csereútra menni (Berlin, Cottbus, Drezda, Nagycenk, Balatonfenyves), evezni a Tisza-tóban, vagy biciklizni az Alföld rónáin. Amennyiben kedvet kaptál a jelentkezéshez valamelyikre, akkor azt itt teheteted meg május 9-ig, ha pedig olvasnál róla még, akkor pedig erre a linkre kattints!

Gyereknap (05.26.)
Az idei évben is elérkezik május utolsó vasárnapja és így a gyereknap is. Ezen a napon természetesen a vasutunk is változatos programokkal készül, valamint rengeteg vonattal. Ha szeretnétek utazni a különleges járművek valamelyikével, vagy élvezni a programok egyikét, akkor mindenképpen nézzetek fel Hűvösvölgybe, akár az N56-os nosztalgiavillamosal!

//Természtesen ne feletkezzetek meg az anyák napjáról se!

Ha pedig mindig naprakészek szeretnétek maradni, akkor figyeljétek a sihuhu-t és iratkozzatok fel a chatbotra is!

Pék-Molnár Ármin

Pajtás: 61. Tanfolyam, IV. Csoport
Ifivezető: 70., 71. Tanfolyam IX., VIII. Csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .