Cikkek Klub Programok Ti írtátok

Gasztro élménybeszámoló és február 12-i alkalom

Január egyik szerdáján 14 lelkes gyermekvasutas pajtás gyülekezett a Kálvin téren, hogy részt vegyenek 2019 első Gasztro klub alkalmán, melyen a Zoo Café-ba látogattunk el.

Ahogy beléptünk a kávézóba, sok-sok terráriummal és akváriummal találtuk szembe magunkat. Az előre lefoglalt két asztalunknál már ott szundikált több macska is. Miután kényelmesen elfoglaltuk a helyünket (értsd: letámadtuk a cicákat simogatással), megrendeltük az italunkat. Az itallapon volt majdnem egy egész oldal csak a forró csokiknak. Sokan „Mókusok kedvence” nevezetű forró csokit választották, de voltak, akik egy teát vagy egy tál nachost rendeltek.

Miután mindenki leadta a rendelését, kihozták az állatokat. Mivel két asztalnál ültünk, ezért általában kétféle állatot mutattak be. A mi asztalunkhoz először egy agámát hoztak, amit kézről kézre adogattunk. Miután leraktuk az asztalra, senki se tudta hogyan kell felemelni, így közös megállapodás alapján békén hagytuk. Nem is olyan sokára cseréltünk a szomszéd asztallal, így hozzánk egy kaméleon került, amit nem volt szabad letenni az asztalra, ezért mindig valakinek a kezében volt.

Ekkor jöttek meg az italok és eléggé megnehezítette az elfogyasztásukat az, hogy a kaméleon mindig valakinek a kezében kellett lennie. Ami nekem a legjobban tetszett a kaméleonban, az az, volt, hogy mindig mászni akart valahova, ha nem volt más hely, akkor annak a hátára, aki épp fogta. Időközben kihoztak egy kis teknőst is, ami az asztalon mászkált. Az agámát és a kaméleont elvitték, de hoztak helyettük egy kígyót. Mi nem nagyon kedveljük a kígyókat, ezért inkább a teknőssel voltunk elfoglalva. Miután kihozták a kígyót, mondták, hogy hoznak egy nyuszit és egy tengerimalacot, de sosem lehetnek egy asztalnál a kígyóval. Egy kis idő után a kígyót elvitték és onnantól a tengerimalac volt az egyik asztalnál, a nyuszi a másiknál. A legviccesebb az olykor felettünk repülő papagáj volt. Amikor épp egy jó zene ment a kihangosított rádióban, elkezdett táncolni a egy fenti rúdon. Miután minden állatot megnéztünk, visszaindultunk a Kálvin térre.

Remélem, találkozunk a következő Gasztro alkalmon, mert nagyon jó helyekre látogatunk el, és emellett még egy garantáltan jó társaság is vár rád.

Karnitscher Vilmos és Gulyás-Balla Márk

Kedves Édesszájúak!

A Gasztro Klub következő alkalma február 12-én, kedden lesz megtartva, amikor is a Sugar! shopba fogunk ellátogatni. A névből már valószínűleg sejtitek, milyen finomságokra számíthattok, de akinek ez nem lenne elég, annak ajánlanánk, hogy látogasson el az oldalukra (vagy jöjjön Gasztro Klubra :D). Ott különböző torták, sütemények, macaronok, és forró csokik tömkelege várja az odatévedőket.

 Tehát ha kedvet kaptatok, akkor február 12-én, 16.30-kor találkozunk az Oktogonon, a Burger King előtt.

 Elbúcsúzni ugyanott fogunk, 18.00-kor. Fontos, hogy hozzatok magatokkal legalább 1500 Ft-ot, illetve a matricagyűjtő lapot, hiszen a verseny még mindig tart!!

Netti-Anita-Rita-Peti-Dóri

Bikkes Katica

Ifivezető VIII. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .