Szakmai

Vasútmodell kiállítás és játszóház

Vasútmodell kiállítás és játszóház - Kőbánya - 2013.
Vasútmodell kiállítás és játszóház

Kedves Villamos és Vasútbarátok!

A már megszokott kőbányai helyszínen ismét láthatjátok a 40 méter hosszú H0-ás modulrendszerünket, melyen klubtársaink folytatták a felsővezeték kiépítését a villamos pálya felett a remíztől a városig.

Elkészült első működő HO-ás méretű csuklós trolibuszunk, mely a Faller-pályán tud közlekedni, egyelőre felsővezeték nélkül 🙂
Látható lesz a Lego város és a kicsik kedvencei: az irányítható és tologatható Thomas-asztal, valamint egy favasutas játszóház.

Újdonság a kiállításunkon: egy kedves barátunk TT méretarányú terepasztala, melyen kizárólag a nyugat-német gyártású ’60-as, ’70-es évekbeli Rokal típusú járművek és kiegészítők láthatók.

Helyszín: Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ (volt Pataky Művház)

Budapest, X. kerület – Szent László tér 7-14.
Megközelíthetőség: Örs Vezér térről a 3 és 62-es villamossal, Blaha Lujza térről a 28-as villamossal, Deák térről a 9, 109-es autóbusszal, Ecseri úti metrómegállóból a 3-as villamossal, Stadionok metrómegállóból a 95-ös autóbusszal, Rákoskeresztúr felől a 162-es autóbusszal.

A kiállítás nyitva tartása: Április 5 – 7.
Péntek: 9-19 óra, szombat: 10-19 óra, vasárnap: 10-17 óra.
Jegyárak: gyermek 500 Ft, felnőtt 700 Ft, családi jegy 2200 Ft.

A jelenlegi előkészületekről és a klubéletről megtalálhatjátok a videókat ahttp://www.facebook.com/1esvillamosklub oldalon.

Ha tetszett előző kiállításunk, bátran ajánlja és küldje tovább ismerőseinek is.

Várunk szeretettel minden érdeklődőt és vasútbarátot, valamint ne feledjétek el lájkolni klubunkat a facebookon!

Üdvözlettel:
1-es Villamos Klub

Kiállításunk fő támogatója a TOP CARD Kiadó, képeslapjainak legteljesebb választékából ezentúl a BKV Földalatti Múzeumában, a Deák téren válogathat (ha csak vásárol a belépőjegy megváltása nélkül is megteheti!)

Váczi Viktor

Nevelőtanár
A SiHuHu patrónusa

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .