Cikkek Egyéb Érdekesség

Hogyha kérdi bárki, nos: nincs jobb, mint a villamos!

A sulikezdéssel végre teljes vonalon jár a 4-6-os villamos, sőt, csütörtök óta a Hűvösvölgybe tartó járatok helyén is megszűnt az autóbuszos pótlás. Ennek örömére sárga járműveink is elmosolyodnak, sőt, páran dalra is fakadnak a hétvégén!

Szeptember 5-től egy hónapon át vigyorgó Combinókkal találkozhattok a 4-es 6-os vonalán. Ennek oka a BKK és a Mosoly Alapítvány együttműködése, mely a súlyosan beteg gyermekek gyógyítására hívja fel a figyelmet. A Mosoly Alapítvány nem csupán az orvosi kezeléssel foglalkozik, de különböző foglalkozások, programok során a gyerekek napjait is próbálja színesebbé tenni. A felfelé görbülő vonal figyelmeztet arra, hogy Mi is igyekezzünk mindenki arcára mosolyt csalni.

Forrás: bkk.hu

Még egy különleges jármű közlekedik ezen a hétvégén a nagykörúton, ez pedig nem más, mint a Dallamos Villamos. Szeptember 8-án, szombaton délután a 4-es vonalán találkozhatunk egy nosztalgia szerelvénnyel, amin különböző magyar zenekarok fogják biztositani a jó hangulatot. A program és menetrend a következő:

ÚJBUDA

13:46 The Marching Jazz Band – Kalap Jakap KUTYABÁL

15:25 Molnár Tamás – Nági és a Kusztik

17:10 YOULÏ – Virus Zenekar

18:50 Anna and the Barbies Akusztik Trió – Veraszivem

SZÉLL KÁLMÁN

13:46Buborék Együttes – Bugócsiga Zenede

16:17Bárterápia – Ruby Harlem

18:02 Gyík zenekar – RAJ

19:45 Villon trió – OliverFromEarth

Jegyeket, bérleteket ellenőrzésre kérjük elkészíteni…

Forrás: welovebudapest.com

Végezetül pedig a címben idézett Erdős Virág vers megzenésítve kedvenc villamosunkról! 🙂

 

 

Hraskó Anna

Pajtás: XV.
Tanfolyam: 58-59.
II. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .